Transmetimet në kanale:

PRO 7  Puls4  

Episodi vijues:

Nesër
06:20
Mom 1, Ep. 11
Nesër
06:50
Mom 1, Ep. 12
Nesër
12:30
Mom 1, Ep. 13
Nesër
13:00
Mom 1, Ep. 14
Nesër
23:10
Mom 7, Ep. 12
Nesër
23:35
Mom 7, Ep. 13
Nesër
00:00
Mom 7, Ep. 14
Nesër
02:05
Mom 7, Ep. 12
Nesër
02:25
Mom 7, Ep. 13
Nesër
02:45
Mom 7, Ep. 14
Nesër
05:10
Mom 1, Ep. 13
Nesër
05:30
Mom 1, Ep. 14
e martë
12:35
Mom 1, Ep. 15
e martë
13:05
Mom 1, Ep. 16
e mërkurë
05:25
Mom 1, Ep. 15
e mërkurë
05:45
Mom 1, Ep. 16
e mërkurë
12:40
Mom 1, Ep. 17
e mërkurë
13:05
Mom 1, Ep. 18
e enjte
05:25
Mom 1, Ep. 17
e enjte
05:45
Mom 1, Ep. 18
e enjte
12:40
Mom 1, Ep. 19
e enjte
13:05
Mom 1, Ep. 20
e premte
05:25
Mom 1, Ep. 19
e premte
05:45
Mom 1, Ep. 20
e premte
12:40
Mom 1, Ep. 21
e premte
12:45
Mom
e premte
13:05
Mom 1, Ep. 22
15.8.20
06:10
Mom
15.8.20
06:30
Mom
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.