Ocjena korisnika: 7/10
(3 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 12 - dokumentarna sapunica

SADRžAJ

U 12. epizodi pogledajte kako se modna dizajnerica iz Zagreba, Tatjana (42), snašla u seoskoj slavonskoj obitelji daleko od uobičajenog luksuza, gdje je ključeve svog Jaguara morala zamijeniti onima od traktora.
U zagrebačku obitelj došla je domaćica, Ruža (43), iz Ivankova kojoj uobičajeni dan prolazi u brizi i poslu oko petero djece: Ivana (18), Željka (17), Antonija (14), Ane (9) i Ilije (5), zatim obrađivanju zemlje, hranjenju mnogobrojnih domaćih životinja te uzgoju duhana.
Dolazak u osjetno skromnije kućanstvo kao i poruke koje su upućivale na puno posla i zadataka šokirale su Tatjanu, a mračne staje i radno odijelo natjerale su je u plač nakon čega je spas potražila u toploj kuhinji.
Situaciju je spasila mnogobrojna slavonska obitelj, predvođena tatom Ivom (46), kojoj se gospođa iz grada svidjela na prvi pogled, pa je takva topla dobrodošlica obradovala i raspoložila zamjensku ženu.
Ruža nije imala problema s privikavanjem na luksuz, obilje i besposličarenje. Početnu zbunjenost novim okružjem ubrzo je zamijenilo oduševljenje novim domom. Zagrebačka obitelj - suprug Bruno (43) te djeca Tea (16) i Denis (15) upoznali su Ružu sa svim prednostima koje pruža život u velegradu, ali ono što joj nisu mogli pružiti, a što je Slavonki najviše nedostajalo, topla je kuća puna djece i redovite posjete susjeda.
Drugačiji problemi, zadaci, novine i izazovi postali su nova svakodnevnica Ruže i Tatjane, a kako su se u njima snašle, vidjet ćete u novoj "Mijenjam ženu".

TRAJANJE: 60 min

Fotografije

Mijenjam ženuMijenjam ženu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Izradi sam

    image
    Poučna emisija o samoizdradi koja nam u kratkim šestominutnim epizodama objašnjava kako neke stvari možemo izraditi samostalno.
  • Sasvim prirodno

    image
    Prirodno je da se zasitite posla. Prirodno je da vam dosade klišei. Prirodno je da vas zamore fraze. Prirodno je da počnete da mrzite rokove, sastanke, telefone....
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • TG3 Chi è di scena

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.