Prirodno je da se zasitite posla. Prirodno je da vam dosade klišei. Prirodno je da vas zamore fraze. Prirodno je da počnete da mrzite rokove, sastanke, telefone. Prirodno je da bar jednom u godini šefu kažete: Ja odlazim! Prirodno je da pobegnete iz grada i odete u prirodu. Ako do sada sve to niste probali, niste imali kada i gde, onda gledajte: Dokumentarni zabavno-putopisni serijal Sasvim prirodno. P.S. Ako vam sve to ne treba u životu, onda znači da ste jedan neprirodan i dosadan čovek.

Emitira se na kanalima:

RTS1  RTS SVET  

Bilo na kanalima:

RTS2  

Sljedeće epizode:

nedjelja
18:27
Sasvim prirodno
nedjelja
18:27
Sasvim prirodno
ponedjeljak
03:30
Sasvim prirodno ®
ponedjeljak
03:35
Sasvim prirodno
22. 04. 2021.
13:05
Sasvim prirodno
23. 04. 2021.
03:03
Sasvim prirodno
PREPORUKE
 • Tamo vani s Jackom Randallom (2019)

  danas
  image
  Krenite na putovanje sa zoologom Jackom Randallom dok istražuje neke rijetke, egzotične i ugrožene vrste u najnegosotljubivijim staništima svijeta.
 • Moćni brodovi (2008)

  danas
  image
  Iskusite putovanje na najvećim i namodernijim svjetskim brodovima u ovom uzbudljivom dokumentarnom serijalu iz produkcije Exploration Production-a. U svakoj...
 • BBC World News (1997)

  danas
  image
  The latest international news from the BBC.
 • Tajne i zavjere (2014)

  danas
  image
  Serijal Tajne i zavere istražuje nepoznate, skrivene priče koje stoje iza najpoznatijih mesta na svetu, iza najpoznatijih otkrića i najuticajnijih ljudi. To su...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.