NOVOSTI Stranica 1

American Gods: novi trailer otkriva rat starih i novih bogova

• ponedjeljak 15:32

Vjerojatno svi već znate da su originalni showrunneri serije American Gods Michael Green i Bryan Fuller svojedobno napustili projekt primarno radi nesuglasica oko budžeta druge sezone. Nakon njih, odlazak je potvrdila i Gillian Anderson, koja je tumačila boginju medija. No par mjeseci kasnije stvari su počele više manje teći u pravom smijeru.

Signali s posljednje granice #2.1: Gdje je Spock?

• nedjelja 16:33

Stigli smo do trenutka koji su mnogi od fanova Treka očekivali s nestrpljenjem, do premijere druge sezone serije Star Trek: Discovery. Nakon skoro godinu dana pauze, konačno smo doznali jesu li najave o tematskom i tonalnom zaokretu bile istinite. I da, možemo vam odmah reći da jesu, i da je prva epizoda – Brother – možda i prva iz serijala koja u cjelini podsjeća na klasični Trek.

Trailer za film The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot

• subota, 19. siječnja 2019. 15:17

RLJE Entertainment je objavio službeni trailer za nezavisni film The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot, o kojem se s festivala čuju samo dobre stvari. Također u prilog tome da je riječ o posebnom ostvarenju ide i za sada vrlo visoka ocjena od 85% na stranici Rotten Tomatoes. Film je premijeru doživio prošle godine na kanadskom Fantasia Film Festivalu, a nakon toga je pohodio FrightFest London i Sitges Film Festival.

Tolkien: biografski film o mladom J. R. R. Tolkienu stiže u svibnju

• petak, 18. siječnja 2019. 20:26

Na spomen imena J. R. R. Tolkien većina pomisli na Gospodara prstenova ili Hobita, te možda u sjećanje privuče i fotografiju nasmijanog starca u odijelu s lulom u ustima. No vjerojatno malo tko zna cijelu priču o njegovom životu, a posebice o mlađim danima.
Upravo će se njegovim životom i to s naglaskom na već spomenute mlađe dane pozabaviti film kojeg je Fox Searchlight najavio još u studenom 2013.

Pet Sematary: novi teaser otkriva povratak jezive Zelde

• petak, 18. siječnja 2019. 16:40

Jedna od najstrašnijih likova iz žanra horora je upravo Zelda iz Lambertine filmske adaptacije romana Pet Sematary iz 1989. godine. Lik sestre Rachel Creed, mršave Zelde koja pati od meningitisa te koja i u smrti progoni svoju sestru. Zelda se vraća i u novoj adaptaciji, a koliko je točno njezin lik zastrašujući i drugačiji možete provjeriti u novom teaseru za film.

Početak « 1 2 3 ... 687 688 689 » Kraj

Prijavi se