NOVOSTI Stranica 1

Prvi trailer za Brightburn otkriva priču o zlokobnoj verziji Supermana

• nedjelja 19:14

Sonyjev Screen Gems je objavio prvi trailer za film BrightBurn kojeg producira ni manje ni više nego James Gunn (Guardians of the Galaxy). Film je Gunn najavio još prije šest mjeseci: “Prije nekih godinu dana, moj brat Brian, rođak Mark, redatelj David Yarovesky, producent Simon Hatt i ja smo došli na ideju za film koji me uzbudio na način kako ništa osim Guardiansa (Čuvara galaksije) nije već godinama – bilo je osobno, drugačije i perfektno za sadašnje vrijeme. I da bilo je zastrašujuće.”

Saru je zasjao u Short Trek: The Brightest Star

• nedjelja 16:54

Prvi časnik Saru, jedan je od najzanimljivijih likova serije Star Trek: Discovery“. Tome dodatno pomaže da ovog Kelpiena glumi nitko drugi nego Doug Jones, hollywoodski majstor maske. No, zbog formata „Discoveryja“, koji po prvi put odstupa od ansambla posade na mostu, te se fokusira na putovanje jednog lika – Michael Burnham – tijekom prve sezone nismo imali dovoljno vremena da otkrijemo više o ovom zanimljivom vanzemaljcu.

Prvi pogled na Netflixovu seriju The Umbrella Academy

• nedjelja 14:31

Netflix je objavio prvi teaser trailer za seriju The Umbrella Academy. Riječ je o seriji baziranoj na strip serijalu kojeg je napisao Gerard Way, a ilustrirao Gabriel Bá za Dark Horse Comics. Radnja prati otuđene članove disfunkcionalne obitelji superheroja. Spaceboy (Luther Hargreeves), The Kraken (Diego Hargreeves), The Rumour (Allison Hargreeves), The Seance (Klaus Hargreeves), The Boy (Number Five), The White Violin (Vanya Hargreeves) moraju surađivati zajedno kako bi riješili misterij ubojstva njihovog oca, dok pucaju po šavovima zbog njihovih drugačijih osobnosti i sposobnosti.

Stigao je dugo očekivani trailer za Avengers: Endgame

• petak, 7. prosinca 2018. 14:04

Znali smo da trailer za Avengers 4 treba stići ovih dana, samo nismo točno znali kada i hoće li izaći službena najava ili će se samo pojaviti. Sada imamo odgovor i na to pitanje, jer službeni trailer se netom pojavio, te usput otkrio i naziv filma – Avengers: Endgame.
Nadolazeći film se nastavlja na događaje iz Avengers: Infinity War (Osvetnici: Rat beskonačnosti) gdje je Thanos požnjeo pobjedu u svojoj misiji da prikupi svo kamenje beskonačnosti te da pomoću rukavice beskonačnosti ugasi polovicu svih života u svemiru.

Igra prijestolja: Bitka leda i vatre dominira spektakularnim teaserom za finalnu sezonu

• petak, 7. prosinca 2018. 06:14

S padom temperatura, HBO nas je odlučio podsjetiti da nas idućeg proljeća čeka prava zima. To je prvo što nam pada na pamet nakon gledanja ovog kratkog, ali spektakularnog Dragonstone teasera, koji prikazuje (doslovnu) bitku leda i vatre na bojnom polju Westerosa.
U bitki svih bitaka, koja je kulminacija proteklih sedam sezona ove epske serije, snage predvođene kraljem Sjevera, Jonom Snowom, i Majkom zmajeva, Daenerys Targaryen, sukobiti će se sa Bijelim hodačima i Vojskom mrtvih, i odlučiti sudbinu Westerosa.

Miracle Workers: Steve Buscemi i Daniel Radcliff kao Bog i anđeo

• četvrtak, 6. prosinca 2018. 18:06

TBS je objavio prvi teaser za Miracle Workers, mini seriju od sedam epizoda. Riječ je žanrovskoj komediji u kojoj ćemo gledati Stevea Buscemija u ulozi Boga i Daniela Radcliffea kao njegovog pomoćnika anđela. Da, dobro ste pročitali, jedino je šteta što je ovaj prvi pogled na seriju iznimno kratak pa je teško zaključiti koja razina ludila nas očekuje.

Početak « 1 2 3 ... 712 713 714 » Kraj

Prijavi se