NOVOSTI Stranica 1

Devil May Cry dolazi na Netflix

• nedjelja 11:23

Netflix radi na adaptaciji popularnih Devil May Cry igara u animiranu TV seriju.
Za to je ponajviše zaslužan Adi Shankar, izvršni producent serije Castlevania – još jedne Netflixove animirane adaptacije popularne kompjuterske igre. 33-godišnji Shankar, producent filmova kao što su Dredd i The Grey, ide i korak dalje pa daje naslutiti kako će obje serije biti dio istog narativnog svemira.

Serija Agents of S.H.I.E.L.D. obnovljena za sedmu sezonu!

• subota, 17. studenoga 2018. 08:51

Iako šesta sezona Agents of S.H.I.E.L.D. još nije ni prikazana, već je dobila i sedmu sezonu! Odluka je to televizijske kuće ABC na kojoj se ova serija prikazuje od rujna 2013. godine.
U posljednjih mjesec dana čak su dvije Netflixove serije o pustolovinama Marvelovih superjunaka – Iron Fist i Luke Cage – otkazane.

Stiže druga sezona serije The Punisher

• petak, 16. studenoga 2018. 09:31

Službeni Twitter profil Netflixove serije Punisher kao i njezin glavni glumac Jon Bernthal zadnjih dana daju naslutiti kako je druga sezona na putu.
Na malim se ekranima lik Punishera prvi put pojavio 2017. godine u drugoj sezoni serije Daredevil. Pravim imenom Frank Castle, Punisher je vojni veteran koji se, nakon ubojstva njegove žene i djece, baci u krvavi osvetnički pohod na svijet podzemlja.

Novi plakat i najava za film Dumbo Tima Burtona

• četvrtak, 15. studenoga 2018. 12:47

Disney je upravo objavio plakat i novu filmsku najavu za svoju live action verziju klasičnog animiranog filma Dumbo koji će režirati Tim Burton prema scenariju Ehrena Krugera, scenarista odgovornog za tri od pet Transformers filmova redatelja Michaela Baya.
Baziran na prekrasnom, tužnom i duhovitom animiranom filmu iz 1941.

Pedro Pascal potvrđen za glavnu ulogu u seriji The Mandalorian

• srijeda, 14. studenoga 2018. 12:03

Pedro Pascal tumačit će glavnu ulogu u nadolazećoj Disneyevoj seriji The Mandalorian, smještenoj u Star Wars svemiru.
Ova vijest predstavlja prvu konkretnu informaciju o glumcima u ovoj seriji koju Disney posljednjih mjesec dana aktivno promovira zajedno sa svojom novom streaming službom Disney+.

Početak « 1 2 3 ... 707 708 709 » Kraj

Prijavi se