NOVOSTI Stranica 1

Amazon u veljači lansira sve dosadašnje epizode serije The Expanse, i to u preko 200 zemalja

• utorak 18:24

Nakon što je otkazana na Syfy-u, te zatim uspješno i zasluženo spašena zahvaljujući fanovima i Amazonu, serija The Expanse sa svojom trećom sezonom stiže na Amazonov streaming servis 08. veljače.
Treća sezona će tako postati dostupna Amazon Prime korisnicima u preko 200 zemalja. Američki Amazon Prime je već od ranije imao u ponudi i prve dvije sezone serije, ali sad uz treću (ukupno 36 epizoda) one s 08.

Trailer i poster za otkačeni nadnaravni triler Velvet Buzzsaw

• ponedjeljak 21:07

Netflix je nedavno objavio službeni trailer dugo očekivanog filma Velvet Buzzsaw redatelja i autora Dana Gilroyja, ranije poznatom po debitantskom filmu Nightcrawler.
Radnja se vrti oko ekscentričnog kritičara umjetnosti Morfa Vandewalta koji počinje gubiti razum shvativši da su slike koje je preuzeo iz stana čiji je vlasnik misteriozno usmrćen opsjednute zlim silama.

American Gods: novi trailer otkriva rat starih i novih bogova

• ponedjeljak 15:32

Vjerojatno svi već znate da su originalni showrunneri serije American Gods Michael Green i Bryan Fuller svojedobno napustili projekt primarno radi nesuglasica oko budžeta druge sezone. Nakon njih, odlazak je potvrdila i Gillian Anderson, koja je tumačila boginju medija. No par mjeseci kasnije stvari su počele više manje teći u pravom smijeru.

Signali s posljednje granice #2.1: Gdje je Spock?

• nedjelja, 20. siječnja 2019. 16:33

Stigli smo do trenutka koji su mnogi od fanova Treka očekivali s nestrpljenjem, do premijere druge sezone serije Star Trek: Discovery. Nakon skoro godinu dana pauze, konačno smo doznali jesu li najave o tematskom i tonalnom zaokretu bile istinite. I da, možemo vam odmah reći da jesu, i da je prva epizoda – Brother – možda i prva iz serijala koja u cjelini podsjeća na klasični Trek.

Trailer za film The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot

• subota, 19. siječnja 2019. 15:17

RLJE Entertainment je objavio službeni trailer za nezavisni film The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot, o kojem se s festivala čuju samo dobre stvari. Također u prilog tome da je riječ o posebnom ostvarenju ide i za sada vrlo visoka ocjena od 85% na stranici Rotten Tomatoes. Film je premijeru doživio prošle godine na kanadskom Fantasia Film Festivalu, a nakon toga je pohodio FrightFest London i Sitges Film Festival.

Početak « 1 2 3 ... 688 689 690 » Kraj

Prijavi se