NOVOSTI Stranica 1

Dumbo samo što nije sletio u kina, a do tada uživajte u novom pogledu na film

• petak 19:25

Priča o Dumbu, najpoznatijem sloniću na svijetu, koji je svoju najveću manu pretvorio u prednost i tako svima pokazao da je ono po čemu smo drugačiji ujedno ono po čemu smo i najposebniji, uskoro stiže na velike ekrane. Disney je stoga objavio novi pogled na nadolazeću igranu verziju filma baziranog na prekrasnom, tužnom i duhovitom animiranom filmu Dumbo iz 1941.

Avengers: Endgame – novi spot i službeni sinopsis

• četvrtak 22:47

Svega par dana nakon što je objavljen posljednji trailer i poster za Avengers: Endgame stigao je i novi tv spot. Na žalost spot ne sadrži ništa novih snimki, ali zato nudi više dijaloga Stevea Rogersa aka Kapetana Amerike. Nepoznanica je i u kojem djelu filma slijedi taj govor, pa smo zapravo i dalje prilično u mraku po pitanju skoro svega. Iako je uz tv spot izašao i službeni sinopsis ni od njega nemojte očekivati da vam otkrije nešto neočekivano:

Amazonova serija The Dark Tower je pronašla svog Revolveraša i Čovjeka u crnom

• četvrtak, 21. ožujka 2019. 19:52

Za divno čudo Amazonova serija The Dark Tower unatoč svemu nastavlja krčiti svoj put. Da je tomu tako potvrđuju i nove vijesti vezane uz kasting. Kako prenosi Variety Sam Strike (Nightflyers) će tumačiti Rolanda Deschaina aka Revolveraša, a Jasper Pääkkönen (BlacKkKlansman) će utjeloviti Randalla Flagga iliti famoznog Čovjeka u crnom.

Stranger Things: sletio je dugo očekivani trailer za 3. sezonu

• srijeda, 20. ožujka 2019. 15:35

Škola je završila, i bazen je otvoren – dobrodošli u ljeto 1985. u gradić Hawkins. Netflix je konačno dostavio prvi pravi službeni trailer za treću sezonu serije Stranger Things. Trailer koji otkriva pravo bogatstvo okusa, boja i emocija je popraćen također šarolikom galerijom fotografija pa se bacite na razgledavanje.

Film “Mi” od sutra u hrvatskim kinima

• srijeda, 20. ožujka 2019. 15:00

Nakon što je sa svojim redateljskim prvijencem, filmom Get Out (Bježi), šokirao suvremenu umjetnost i postavio nove standarde u provokaciji društva sa društveno osviještenim horror filmovima, dobitnik Oscara i vizionar Jordan Peel vraća se sa…
The post Film “Mi” od sutra u hrvatskim kinima appeared first on HorrorHR.

Početak « 1 2 3 ... 707 708 709 » Kraj

Prijavi se