NOVOSTI Stranica 1

Trailer i poster za otkačeni nadnaravni triler Velvet Buzzsaw

• ponedjeljak 21:07

Netflix je nedavno objavio službeni trailer dugo očekivanog filma Velvet Buzzsaw redatelja i autora Dana Gilroyja, ranije poznatom po debitantskom filmu Nightcrawler.
Radnja se vrti oko ekscentričnog kritičara umjetnosti Morfa Vandewalta koji počinje gubiti razum shvativši da su slike koje je preuzeo iz stana čiji je vlasnik misteriozno usmrćen opsjednute zlim silama.

American Gods: novi trailer otkriva rat starih i novih bogova

• ponedjeljak 15:32

Vjerojatno svi već znate da su originalni showrunneri serije American Gods Michael Green i Bryan Fuller svojedobno napustili projekt primarno radi nesuglasica oko budžeta druge sezone. Nakon njih, odlazak je potvrdila i Gillian Anderson, koja je tumačila boginju medija. No par mjeseci kasnije stvari su počele više manje teći u pravom smijeru.

Signali s posljednje granice #2.1: Gdje je Spock?

• nedjelja 16:33

Stigli smo do trenutka koji su mnogi od fanova Treka očekivali s nestrpljenjem, do premijere druge sezone serije Star Trek: Discovery. Nakon skoro godinu dana pauze, konačno smo doznali jesu li najave o tematskom i tonalnom zaokretu bile istinite. I da, možemo vam odmah reći da jesu, i da je prva epizoda – Brother – možda i prva iz serijala koja u cjelini podsjeća na klasični Trek.

Trailer za film The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot

• subota, 19. siječnja 2019. 15:17

RLJE Entertainment je objavio službeni trailer za nezavisni film The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot, o kojem se s festivala čuju samo dobre stvari. Također u prilog tome da je riječ o posebnom ostvarenju ide i za sada vrlo visoka ocjena od 85% na stranici Rotten Tomatoes. Film je premijeru doživio prošle godine na kanadskom Fantasia Film Festivalu, a nakon toga je pohodio FrightFest London i Sitges Film Festival.

Tolkien: biografski film o mladom J. R. R. Tolkienu stiže u svibnju

• petak, 18. siječnja 2019. 20:26

Na spomen imena J. R. R. Tolkien većina pomisli na Gospodara prstenova ili Hobita, te možda u sjećanje privuče i fotografiju nasmijanog starca u odijelu s lulom u ustima. No vjerojatno malo tko zna cijelu priču o njegovom životu, a posebice o mlađim danima.
Upravo će se njegovim životom i to s naglaskom na već spomenute mlađe dane pozabaviti film kojeg je Fox Searchlight najavio još u studenom 2013.

Početak « 1 2 3 ... 687 688 689 » Kraj

Prijavi se