NOVOSTI Stranica 1

Good Omens: paklena zabava samo što nije stigla

• subota 20:35

U koprodukciji Amazona i BBC-ja, samo što nije stigla adaptacija romana Good Omens, autora Neila Gaimana i Terryja Pratchetta. Očekuje nas šest jednosatnih epizoda koje će u jednakoj mjeri nuditi humora, horora, fantasyja i drame.
Nove ekskluzivne fotke osim ikone stila, pogađate Crowleyja, i njegove sušte suprotnosti Aziraphalea otkrivaju i bolji pogled na četiri jahača apokalipse, Gabriela, te nešto manje božanskih bića poput Newtona Pulsifera i narednika Shadwella, madame Tracy a.

Trailer za Netflixovu, distopijsku seriju Leila

• subota 16:09

Netflix je objavio puni trailer za seriju Leila. Riječ je o indijskoj seriji temeljenoj na istoimenom nagrađivanom distopijskom romanu iz 2017. godine, autora Prayaaga Akbara. Redateljica i izvršna producentica je Deepa Mehta (Elements trilogy). Uz Mehtu, redatelji pojedinih epizoda su Shanker Raman (Gurgaon) i Pawan Kumar (Lucia).

Vrijeme je za odabrati stranu u traileru za seriju His Dark Materials

• petak 22:35

Nakon teasera objavljenog u veljači BBC i HBO su sada plasirali i trailer za fantasy seriju koja je adaptacija književnog serijala His Dark Materials (The Golden Compass, The Subtle Knife, i The Amber Spyglass), autora Philipa Pullmana. Prva sezona koja se radnjom oslanja na prvu knjigu, “The Golden Compass”, se počela snimati još početkom kolovoza prošle godine, a već u rujnu iste godine je službeno naručena i druga sezona od osam epizoda.

Čini se da je izbor novog Batmana pao na Roberta Pattinsona

• petak 19:31

Prema svemu sudeći u ulozi Batmana u filmu Matta Reevesa (Planet of the Apes) gledat ćemo ni manje ni više nego Roberta Pattinsona. Vijest je incijalno prenio Variety, odnosno Justin Kroll, a predstavnik za Warner Bros. nije odmah ponudio službeni komentar.
Iako su mnogi portali objavili da je to već gotova stvar, Deadline prenosi kako još ništa nije potpisano, unatoč tome što je Pattinson očito glavni izbor.

Prvi pogled na SF triler Vivarium

• petak 16:20

Nema dugo da je objavljena prva fotografija iz filma, a sada je konačno stigao prvi isječak i poster za SF triler Vivarium, redatelja Lorcana Finnegana. Scenarij potpisuje Garret Shanley, koji je s Finneganom surađivao na jako dobro prihvaćenom ekološkom horor trileru Without Name.
Zajedno sa svojim zaručnikom mlada žena je u potrazi za savršenom prvom kućom.

Star Trek serija s Patrickom Stewartom je dobila naziv i logo – Star Trek: Picard

• četvrtak, 16. svibnja 2019. 18:31

Star Trek: Picard je službeni naziv nadolazeće Star Trek serije s Patrickom Stewartom u glavnoj ulozi, kao legendarnim Jean-Luc Picardom. Nije da nas je naslov serije nešto posebno iznenadio, ali lijepo je što ju možemo prestati zvati nenaslovljenom serijom o Jean-Luc Picardu. Uz naslov, CBS je otkrio i logo serije, a pojavila se i prva fotografija koju potražite podno teksta.

NOS4A2: Vrijeme je za drugačiju vampirsku priču

• srijeda, 15. svibnja 2019. 23:02

U veljači je izašao prvi teaser za AMC-ovu nadnaravnu seriju NOS4A2, a krajem ožujka objavljen je i trailer za adaptaciju popularnog horor romana, autora Joea Hilla, da bi sada stigla čak dva nova promo materijala koji imaju zadatak podsjetiti nas što nam uskoro slijedi.
Tvorac i showrunner serije je veteran Jami O’Brien (Fear The Walking Dead, Hell On Wheels).

Početak « 1 2 3 ... 730 731 732 » Kraj

Prijavi se