poster

Samo ne ti

Anyone But You (2023)

komedija, romantika | SAD, Australija
Redatelj: Will Gluck

Gdje gledati
U kinima od 28. 12. 2024.
Blitz cinestar, Cineplexx
Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 9.2/10
(5 glasova)

SADRžAJ

U komediji Samo ne ti, Bea (Sydney Sweeney) i Ben (Glen Powell) izgledaju kao savršen par, ali nakon nevjerojatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu - sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Stoga čine ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe - pretvaraju se da su par.

Fotografije

Samo ne ti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Barbie (2023)

    image
    Ružičasta avantura koja će oduševiti sve generacije. Ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robbie, a njezinu bolju polovicu Kena utjelovljuje Ryan Gosling.
  • Ljubav na prvi vau (2023)

    image
    Nakon katastrofalnog prvog Tinder spoja, Nicole i Max se više nikad ne žele vidjeti. Ali kada nesretni par sazna da im psići iščekuju štence, odluče ostati skupa...
  • Cura za sve (2023)

    image
    Jennifer Lawrence u ovoj komediji glumi Maddie, neodgovornu 32-godišnjakinju koja se javlja na oglas dvoje prebrižnih roditelja koji traže fiktivnu djevojku za...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.