SEZONA: 1

EPIZODA: 11 - dokumentarna sapunica

SADRžAJ

Pedesettrogodišnja umirovljenica iz Osijeka, Branka svoju će monotonu svakidašnjicu na 10 dana zamijeniti burnim životom u Hrvatskom zagorju, u mjestu Gredice.
Tamo će se, kao gradska gospođa, morati dokazati u više segmenata. Osim koza, glavobolju će joj zadavati rad u restoranu svoje zamjenske obitelji. Domaćini su je, za nagradu, poveli u povijesni obilazak Kumrovca.
Njena zamjena je 14 godina mlađa ugostiteljica Ružica, živahna i simpatična žena koja je svoju seosku idilu zamijenila malim osječkim stanom, a brojni poslovi koje svakodnevno obavlja doma, u Slavoniji su se pretvorili u puno mirniji način života.
Hoće li Ružica pokušati unijeti svoj pozitivni duh i promjene u monotoni život zamjenskog supruga Antuna i osamneastogodišnjeg sina Dominika te kako će se Osječanka Branka snaći s troje pomalo razmažene djece i prilično zahtjevnim mužem Željkom, pogledajte u novoj epizodi.

TRAJANJE: 60 min

Fotografije

Mijenjam ženuMijenjam ženu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Veliki koraljni greben: živo blago (2021)

    image
    Veliki koraljni greben živi je organizam koji održava najbogatiji i najsloženiji ekosustav na planetu. Ova četverodijelna serija istražuje različite kutke i...
  • The Island Diaries (2016)

    image
    The host, Sophie Fouron, is travelling to amazing islands around the world. Throughout her discussion with the local population, she discovers what the daily life...
  • Misterije civilizacija prošlosti (2019)

    image
    Domaćin emisije je dr. Semir Osmanagić, koji će sa gostima pričati o nekim od najvećih misterija iz prošlosti Zemlje. Četiri istraživača, Semir Osmanagić, Josip...
  • Stranačka hronika

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.