Jeste li ikad razmišljali o tome da promijenite obitelj?
Da jednostavno ostavite svoje najmilije i postanete dio jedne posve nove, potpuno drukčije sredine? Zvuči nemoguće jer već smo se naviknuli živjeti u svojim okruženjima i ništa ne mijenjati. Ipak, nije toliko nemoguće...
U epizodama dokumentarne sapunice "Mijenjam ženu" scenarij je upravo takav: dvije hrvatske obitelji zamijenit će na deset dana svoje voljene supruge i majke. Dvije žene iz potpuno različitih svjetova ulaze u obitelj one druge i sve se u trenutku mijenja. One vode tuđe kućanstvo, brinu se za tuđu djecu i muža, obavljaju svakodnevne poslove i obiteljske obveze, no često sve postaje drukčije od onoga na što su navikle. Sve se pretvara u veliku avanturu!
Zamjena žena težak je ispit za sve sudionike jer se, u pravilu, susreću i isprepliću suprotnosti; "nestabilni i osjetljivi" s "čvrstim i stabilnim", "liberalni" s "konzervativnim", "uredni i perfekcionisti" sa "superneurednim", "dobrostojeći" s onima "plićeg džepa"...prava sapunica prepuna suprotnosti.
"Mijenjam ženu" unijet će zabavu i smijeh u naše živote te istodobno otvoriti mnoga pitanja i dvojbe! Rasplamsat će nam znatiželju: jesu li naši roditelji uistinu savršeni? Možda je nova mama upravo ona koju priželjkujemo? Jesu li neki drugi muževi i djeca ono što bi nas učinilo još sretnijima i ispunjenijima?

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.