SEZONA: 1

EPIZODA: 14 - dokumentarna sapunica

SADRžAJ

U novoj epizodi na deset dana svoje će obitelji zamijeniti dvije potpuno različite imenjakinje - Marijane. Marijana, 38-godišnja je Riječanka, prava radoholičarka i liberalka, u "slobodno vrijeme" zaposlena kao knjigovođa. Njezin novi dom je seosko imanje u Turnašicama, nedaleko Pitomače, u kojem joj je "otkačena" Marijana, 11 godina mlađa zamjenska žena ostavila pune ruke posla oko farme svinja i uzgoja duhana, posao koji zahtijeva puni angažman. Riječanka je bez pogovora prihvaćala sve obveze, ali zamjenski suprug Slaven stalno je potiče da radi još više.
Za to vrijeme u Rijeci Marijana uspijeva se sprijateljiti s razmaženim trogodišnjim sinom Davidom, a zamjenskog supruga Edu, koji spremno prihvaća njezin veseli duh, tvrdokorna vjernica Marijana pokušava naučiti da se prekriži.

TRAJANJE: 60 min

Fotografije

Mijenjam ženuMijenjam ženu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Misterije civilizacija prošlosti (2019)

    image
    Domaćin emisije je dr. Semir Osmanagić, koji će sa gostima pričati o nekim od najvećih misterija iz prošlosti Zemlje. Četiri istraživača, Semir Osmanagić, Josip...
  • Stranačka hronika

    image
  • DNK dokazi (2020)

    image
    Pomoću revolucije u forenzici, zastareli slučajevi širom sveta se napokon rešavaju, a emisija “DNK dokazi” istražuje i prenosi priče najneverovatnijih slučajeva...
  • Zalogaj Kine

    image
    Ovaj dokumentarni serijal na najlepši način predstavlja kinesku hranu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.