poster

Oprezno s anđelom

Cuidado con el ángel (2008)

romantični | Meksiko

Ocena korisnika: 7.6/10
(5 glasova)

EPIZODA: 135

SINOPSIS

Marichuy je očajna nakon što sazna od Candelarije da nisu pronašli njezinog sina te da se izgubio. Fermina odvodi Juanita svojoj kući i govori Pedru kako ga misli zadržati jer je sigurna da ga nitko ne želi. Liječnik kaže Candelariji da može odvesti Marichuy kući iako je pod sedativima i savjetuje joj da obavijesti oca djeteta o svemu što se dogodilo. Uz pomoć čarolije Mariana pomaže Mayiti da napiše zadaću. Cecilia sazna da je njezin unuk nestao i nazove Juana Miguela kako bi ga obavijestila o tome. Pedro i Fermina traže u novinama vijesti o nestalom djetetu, i, kako ništa nisu pronašli, odluče ne otići na policiju jer su uvjereni da je dijete napušteno. Marichuy prizna Candelariji da želi umrijeti. Ne znajući da je Marichuy još uvijek slijepa, Juan Miguel okrivi Marichuy za to što se dogodilo, i kaže joj kako nema pravo žrtvovati njihovog sina zbog svojih odluka. Cimarro obavijesti Estefaniju da će biti premještena u zatvor te da će joj suditi, zbog čega ona i dalje proklinje Marichuy za sve što joj se dogodilo. Juan Miguel odlazi na policiju zbog nestanka sina i oni pomisle da možda Estefania ima nešto s tim. Patricio sazna da je dijete nestalo i, iako se osjeća loše, odluči otići iz bolnice i potražiti ga. Marichuy moli Candelariju da je odvede na mjesto gdje je zadnji put bila sa sinom, no ona to ne želi. Policija ispituje Amadora i Isabelu o nestanku djeteta, a Juan Miguel razgovara s Estefanijom. Marichuy pati jer je Juanito nestao, a Fermina shvati da dijete ima vrućicu.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.