Džej ima odraslu decu, unuke i prelepu mladu ženu koja ima svog sina u pretpubertetskom dobu – i svi zajedno moraju da premoste generacijske, kulturološke i socijalne razlike.
Ova parodija na dokumentarističke sitkome beleži neuobičajeno srodstvo proširene porodice Pričet, u koju spadaju patrijarhalni Džej (Ed O’Nil), njegova mlada žena latinoameričkog porekla Glorija (Sofija Vergara), njen sin pretpubertetlija Mani (Riko Rodrigez), Džejeva kćer Kler (Džuli Bouen) i njena porodica, kao i Džejev sin Mičel (Džesi Tajler Ferguson), koji živi sa svojim partnerom Kameronom (Erig Stounstrit). Holanski reditelj beleži život tri porodice, uključujući i onu u kojoj je boravio kao učenik na razmeni. U jednom domaćinstvu tata radi, a mama ostaje u kući sa decom; u drugom, homoseksualni par doživljava svoje prvo roditeljstvo sa vijetnamskim detetom koje su upravo usvojili, a u trećem domaćinstvu 60-godišnji čovek postaje instant-otac kada se venča sa tridesetogodišnjom majkom latinoameričkog porekla. Snimljeno dokumentarističkim stilom.

Bilo je na kanalima:

FOX  HBO2  HBO  HBO3  E!  SLO2  SLO1  

PREPORUKE
 • Dadilja (1993)

  danas
  image
  Fran Fine (FRAN DRESCHER) je Židovka nazalnog, plačljivog glasa iz Queensa koju su upravo zadesile brojne nesreće. Dobila je otkaz na poslu i istovremeno ju je...
 • Bolji život (1987)

  danas
  image
  U 'Boljem životu', koji je i danas iluzija svih stanovnika Zemljine kugle, obitelj pravnika Dragiše Popadića, pridošlice u glavni grad, bori se s uobičajenim...
 • That's So Weird! (2009)

  danas
  image
  A show starring wacky, silly, humorous skits sometimes based on other shows for example Daniel Cook.
 • Totalcar (2011)

  danas
  image
  Totalcar is Hungary's most popular automotive TV series, mixing industry-leading visuals with down-to-earth commentary and humor. It's TopGear for the east.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.