poster

Glazbeni specijal: Zaz - Zašto volim Pariz?

Glazbeni specijal (2016)

muzički | Hrvatska

SINOPSIS

U Glazbenom specijalu ćemo čuti kako je nastao album Paris, jedne od najpopularnijih pjevačica današnjice - Zaz i zašto ga je napravila! Nadahnuta Parizom i posebno njegovom glazbenom baštinom iz prve polovice 20. stoljeća Zaz je snimila niz uspješnica iz pariške pjesmarice, kao na primjer Paris sera toujours Paris ili Les Champs-Elysees. Mlađahnoj Zaz pridružila se ekipa glazbenika iz snova. Ponajprije tu je Quincy Jones i njegova desna i lijeva ruka John Clayton, koji su vodili brigu oko Big Banda, aranžmana i produkcije. Jednu od tih starih pjesama Zaz pjeva u duetu s velikim Charlesom Aznavourom, a drugu s novom pjevačkom zvijezdom Nikki Yanofsky!

Fotografije

Glazbeni specijal: Zaz - Zašto volim Pariz?Glazbeni specijal: Zaz - Zašto volim Pariz?Glazbeni specijal: Zaz - Zašto volim Pariz?Glazbeni specijal: Zaz - Zašto volim Pariz?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.