SINOPSIS

Beograd, krajem devedesetih. Grupa srednjoškolaca maturira. Marina Božić je devojka Pavla Filipovića, školskog siledžije. Nakon što Marina uhvati Pavla tokom seksa sa drugom devojkom u kupatilu tokom mature, napušta zabavu. Nikola Isidorović joj se pridružuje i imaju seks u njegovom autu. Marina ostaje trudna i njen otac, Rade Božić, vlasnik uspešne kompanije hrane za pse RB Group, joj govori da se uda za Pavla, ne znajući šta se desilo između nje i Nikole. Ta noć ispunjena uzbuđenjima, glasnom muzikom i alkoholom, ostaće im svima u sećanju kao kraj jedne ere i početak nove faze u njihovim životima.
Prolazi dvadeset godina. Pavle radi za RB Group, a Nikola je zabušant koji radi kao šetač pasa. Pavle i Marina su u ne tako srećnom braku i imaju sina srednjoškolca, Arsenija. U njihovoj kući živi i drska sluškinja Ceca. Marina Nikolu unajmljuje za svog psa Evu i setivši se šta se desilo između njih maturske večeri odlučuje da uradi DNK test kako bi utvrdila da li je Arsenije Nikolin sin. Ispostavlja se da jeste. To je glavni zaplet serije: Nikola se snalazi u roditeljstvu, Pavle ponižava njegovo upadanje, Arsenije pokušava da bude u dobrim odnosima sa obojicom, dok Marina počinje romansu sa Nikolom. Pavle vara Marinu sa Tatjanom Milenković, glavnom negativkom.
Nikolinu porodicu čine otac Ilija, majka Dana i mlađa sestra Tara. Ilija ima prodavnicu tkanine, Dana je večito nezadovoljna svojim životom, dok Tara, koja radi u RB Group, nema sreće u ljubavi. Nikolini nerazdvojni prijatelji još od srednje škole su Kristina Bajčetić i Slobodan Kokot. Kristina ima radio stanicu i pušta staru pop-rok muziku. Sloba je zabušant koji živi sa očuhom Danilom. Nikola, Kristina i Sloba žive živote kao da se u tih 20 godina nije ništa promenilo - i dalje poštujući zakletvu koju su položili maturske večeri da nikada neće imati stalan posao, ozbiljnu vezu i porodicu.
Marinina najbolja prijateljica, takođe od srednje škole je psihijatarka Vanja Bakić, koja želi dete. Nebojša Dakić je još jedan učenik ove generacije, Pavlov najbolji prijatelj. Radi u RB Group. Otkriva da je gej na okupu generacije, što daje Pavlu razloga da ga odbaci i da ga ismeva, ali i razočara Vanju koja je zaljubljena u njega.
Priča dobija nove dimenzije kada Marinin otac Rade Božić odlučuje da se oženi novom direktorkom prodaje u firmi, mladom i zgodnom Tatjanom, koja krije tajne iz svoje prošlosti. Ona je zapravo takođe išla sa pomenutima u srednju školu. Debela u srednjoj školi, promenila je lice plastičnom hirurgijom, puno je izgubila na težini i promenila ime Anastasija Benčić u Tatjana Milenković. Tu je radi osvete Nebojši i Pavlu koji su je ismevali, ali i Marini, jer je bila ljubomorna na nju, zbog toga što je Anastasija bila opsesivno zaljubljena u Pavla. Planira da otme zaljubljenom Radetu firmu, uz pomoć Pavla kojem postaje ljubavnica.
Arsenije je srednjoškolac, nepopularan u školi. Zaljubljen je u Sofiju, najpoznatiju devojku u školi, međutim ona izlazi za Zoranom "Kizom", školskim siledžijom. Ipak Sofija ostavlja Kizu i kreće da se zabavlja sa Arsom, dok Kiza pokušava sve kako bi ih razdvojio.

Fotografije

Istine i lažiIstine i lažiIstine i lažiIstine i laži

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Junaci našeg doba (2019)

    image
    Glavni junak serije je Velimir Čičanović, zvani Čičko, nekada ljubimac devojaka, oženio se na 4. godini fakulteta, pa studirao još 5 godina, izgubio...
  • Lud, zbunjen, normalan (2007)

    image
    Humoristična serija scenarista Feđe Isovića koja je već u prvoj sezoni osvojila hrvatske gledatelje svojim humorom i izvrsnom glumačkom ekipom koju predvodi...
  • Ella Schön (2018)

    image
    Ella, Asperger's autist, prospective lawyer, analytical and ruthlessly honest. The other: Christina, single parent, cafe owner, chaotic and intuitive. The lives...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.