SEZONA: 1

EPIZODA: 9

SINOPSIS

Tito i suradnici drugi put odlaze u posjet Staljinu u Moskvu. Tamo dogovaraju suradnju na svim područjima. Stječe se dojam da su odnosi idilični. U Beogradu se slavi obljetnica oslobođenja, pa tim povodom Tito priređuje svečanu večeru maršalu Tolbuhinu, Krleži, svjetski poznatom violinistu Balokoviću i raznim uglednicima. Ali, 1948. dolazi Rezolucija Informbiroa i prekid svih odnosa sa SSSR-om. To mnogi neće moći prihvatiti i dolazi do obračuna s dojučerašnjim istomišljenicima, partijskim kolegama i suborcima.
Scenograf: Ivan Ivan
Šminkerica i maskerica: Snježana Tomljenović
Autor glazbe: Arsen Dedić

Fotografije

TitoTitoTitoTitoTitoTitoTitoTitoTitoTitoTitoTitoTito

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Viktorija (2016)

    image
    „Viktorija“ prikazuje rane godine vladavine jedne od najvećih britanskih kraljica. Zasniva se na stvarnim događajima i kraljičinim dnevnicima koji pružaju...
  • Charité (2017)

    image
    The series describes the accomplishments of several famous German physicians and scientists at the prestigious Charité hospital in Berlin during its history.
  • Spartak, krv i pesak (2010)

    image
    Tračanski ratnik, kojeg su Rimljani unajmili da se bori za njih, zapečatiće svoju sudbinu nakon nasilne pobune. Za kaznu, suočiće se sa smrću boreći se u...
  • Charlotte Link (1999)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.