SINOPSIS

Saga o intergalaktičkom ratniku Polu Atreidesu, njegovom mesijanskom usponu kao vođe naroda, i njihovoj borbi za opstanak. Mladi junak predvodi svoje ratnike protiv zlog barona i pokušava da uništi trgovinu “začinima” širom galaksije.
Nominovan za Oskara, Denis Vilnev ("Dolazak," "Istrebljivač 2049"), režira "Dinu", filmsku adaptaciju Frenk Herbertovog uticajnog bestselera istog imena. “Dina”, mitsko putovanje junaka prepuno emocija, prenosi priču o Polu Atreidesu, briljantnom i nadarenom mladiću rođenom za velike stvari, stvari van njegovog shvatanja. On mora da otputuje na najopasniju planetu u svemiru kako bi obezbedio budućnost svojoj porodici i svom narodu. Kad se sile zla sukobe oko ekskluzivnih zaliha najdragocenijeg resursa koji postoji za planetu – robe koja može da otključa najveći potencijal čovečanstva – preživeće samo oni koji savladaju svoj strah.

Fotografije

DinaDinaDinaDinaDinaDinaDinaDinaDinaDinaDinaDinaDinaDinaDinaDinaDinaDinaDinaDina

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.