poster

Djevojka sa sela

Hayat Şarkısı (2016)

Reditelj: Cem Karci

SEZONA: 1

EPIZODA: 22

SINOPSIS

Dok obitelj slavi Hulijin pothvat, Kerim je zamišljen i pita se kako je Hulija uspjela domoći se tih dokumenata i što stoji u pozadini toga.
Kerim i Hulija odlaze na večeru, a na vratima zatiču Filiz, Nurgul i Mahira. Dolazi do napetosti među njima, ali Kerim smiruje situaciju i sve ih poziva u kuću. Hulija se boji da će Filiz oteti dijete i to obznani svima njima. Kerim je smiruje i govori joj da nitko neće uzeti dijete. Filiz koja ih promatra shvati da su se zaljubili i to je slomi. Hulija je jako ljuta i iznenađena što je Mahir u njihovu društvu.
Zejnep uzima Džeren i odsjeda s njom u hotelu. Kuje plan kako se osvetiti obitelji Dževher. Nalazi se s Džemom i traži ga da prati Husejina kako bi mogla oduzeti svu imovinu obitelji. Cilj joj je fotografirati Melek i Husejina i tako dokazati da je on vara s njom. Uz pomoć odvjetnika tražit će ne samo svu imovinu obitelji, nego i kuću u kojoj žive. To jako razljuti Kerima, Husejina, Bajrama i Suhejlu.

Fotografije

Djevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa sela

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala Kuća u Preriji (1974)

    image
    Godina je 1878. U tijeku je osvajanje zemlje, a među mnogima koji su u potrazi za novim životom na novoj zemlji je i obitelj Ingalls: Charles, njegova mlada žena...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Obale Česapika (2016)

    image
    Abby O'Brien Winters returns to Chesapeake Shores when she receives a panicked phone call from her younger sister Jess, who has renovated the charming Inn at...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.