EPIZODA: 1 - Pilot

SINOPSIS

Policijski veteran Marlin Boulet s društvom se zabavlja u karaoke baru kad ga prekine poziv u pomoć. Hrabri policajci specijalne jedinice New Orleansa, koji patroliraju ulicama nakon uragana Katrina, moraju na zadatak. Naoružani muškarac prijeti vlasniku Mardi Gras centra. Specijalna jedinica stiže na mjesto događaja i nalazi dva mrtva tijela i beskućnika Owena koji tvrdi da nije kriv. Boulet ga prepozna, spasio ga je za vrijeme uragana, a njegov partner Cobb ne vjeruje da beskućnik samo spava u skladištu u kojem se dogodio zločin. Jedan od ubijenih je vlasnik centra, Pearl, a drugi je James Barnet, za kojega se u prvi mah čini da je napadač. Izgleda da je mjesto zločina namješteno, a prva Bouletova procjena o nevinom beskućniku Owenu pada u vodu kada ga kao ubojicu identificira vlasnik trgovine preko puta skladišta. Boulet je bijesan jer mora dokazati krivnju čovjeku kojemu je u prošlosti spasio život. Za Owena se ispostavlja da je nemilosrdni reketar kojemu nije lako doskočiti. Srećom, Boulet se zna služiti nekonvencijalnim policijskim metodama.

Fotografije

Grad Uragana 01Grad Uragana 02Grad Uragana 03Grad Uragana 04Grad Uragana 05Grad Uragana 06Grad Uragana 07

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Das Quartett (2019)

    image
    "The quartet", as the homicide K14 is also called, consists of four very different police officers who form a congenial team within the Leipzig police.
  • Dosije

    image
    Srpski "Fox crime" rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima...naći će se u fokusu kriminalističkih...
  • SOKO Hamburg (2018)

    image
    SOKO Hamburg is a German crime series.
  • Prevare (2011)

    image
    Ukoliko jedan od partnera sumnja da ga drugi vara, angažirat će tim Balkanskih prevara koji će prikupljanjem osnovnih informacija, ispitivanjem prijatelja i...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.