EPIZODA: 145

SINOPSIS

Frenki nazove Kseniju, pa Iveka. Maja je uzrujana jer je zatekla Lanu kod Lili. Kiš ne odustaje od Frenkija. Frenki daje zadatak Iveku. Ogi iznenadi Krešu na poslu. Marko je s dečkima na piću, komentiraju Ogija i Castilla. Lana je potištena zbog Maje. Maja zove Ogija koji se ne javlja, pa sluti nešto loše. Nina donosi Lovriću nove slike. Cuki je dobio ponudu za Marušića. Lili posjećuje Ogija. Maja je dekoncentrirana na snimanju, a Teo joj pomaže. Maja sazna da je Lana možda trudna s Ogijem...

Fotografije

Ljubav u zaleđuLjubav u zaleđu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.