SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - zabavno-dokumentarna emisija

SINOPSIS

Anica, nezaposlena ekonomistica iz situirane obitelji u zagrebačkom predgrađu isprobat će čari života u malome mjestu Brod Moravice u Gorskom kotaru. Emisija "Mijenjam ženu" omogućit će joj da proživi 10 dana na siromašnom seoskom imanju mame Draženke.
Anica živi u Sesvetama sa svojim mužem, arogantnim vatrogascom Marijanom i dvije kćeri - Andreom i Laurom.
Prema Aničinim riječima najčešće razmirice u njezinoj obitelji vrte se oko novca, što joj posebno smeta jer ju je višegodišnja uzaludna potraga za poslom stavila u financijsku ovisnost o mužu. Draženka novcu pristupa mnogo ležernije, a ljubav i razumijevanje smatra receptom za sretan život. Nažalost, i jedno i drugo joj je često nedostajalo, ali ističe kako se i njoj napokon nasmiješila sreća kad je preko oglasa u novinama upoznala sadašnjeg supruga Davora s kojim ima i sina Gorana. Draženka je zadovoljna kako se njezin povučeni, ali na trenutke i nagao suprug odnosi prema djeci, a posebno prema njena dva sina iz prethodnih veza: Mariu i Vedranu.
Boravak u zamjenskim obiteljima objema je ženama pružio niz novih iskustava. Anica se iskazala u muženju koza, dok joj čuvanje svinja baš i nije išlo od ruke. Draženki je zamjenski suprug omogućio da iskusi posao vatrogasca, a nakon 10 dana u obitelji Brozović, ni na trbušni ples više ne gleda istim očima.
Zabava i nove, neobične situacije samo su dio onoga što su Anica i Draženka proživjele u novim obiteljima, a koliko je ova zamjena promijenila obje žene i njihov pogled na vlastitu obitelj saznat ćemo u emisiji.

TRAJANJE: 60 min

Fotografije

Mijenjam ženuMijenjam ženu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Specijalci u akciji (2012)

    image
    U.S. Special Forces veteran Terry Schappert hosts the series that analyzes the operations of military and police units in urban combat scenarios.
  • Pravo na sutra

    image
    Novi serijal o Kosovu i Metohiji, Pravo na sutra, svakog drugog utorka na Drugom programu RTS-a. Imovina nije pitanje politike, već prava. Bar bi tako trebalo da...
  • Sasvim prirodno

    image
    Prirodno je da se zasitite posla. Prirodno je da vam dosade klišei. Prirodno je da vas zamore fraze. Prirodno je da počnete da mrzite rokove, sastanke, telefone....
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.