Novi serijal o Kosovu i Metohiji, Pravo na sutra, svakog drugog utorka na Drugom programu RTS-a. Imovina nije pitanje politike, već prava. Bar bi tako trebalo da bude. Ali da je taj pravni put dug i krivudav svedoče desetine hiljada raseljenih koji do svojih poseda na Kosovu i Metohiji ne mogu da dođu godinama. Imanja su morali da napuste, a ko ih i šta sprečava da ponovo njima raspolažu, mnogi od njih svedoče u novom serijalu Radio-televizije Srbije "Pravo na sutra".
Kancelarija za Kosovo i Metohiju i kancelarije pravnih timova projekta "Besplatna pravna pomoć", koji se sprovodi uz podršku Evropske unije, adrese su na kojima zainteresovani građani mogu da potraže pomoć. U kojim slučajevima, pod kojim okolnostima? Kako ti procesi izgledaju i šta vlasnici zatiču kada konačno dođu do svoje imovine?
Svedočenja, problemi, nada u pravdu i rešenja, sve to u 6 emisija serijala "Pravo na sutra", realizovanim u saradnji sa Projektom Evropske unije "Besplatna pravna pomoć" i Kancelarijom za Kosovo i Metohiju.

Emitovanje na kanalima:

RTS Život  

Bilo je na kanalima:

RTS2  RTS SVET  

Sledeće epizode:

danas
07:38
Pravo na sutra-Od srca do stiha, Lazar Vučković ®
danas
13:38
Pravo na sutra-Od srca do stiha, Lazar Vučković ®
utorak
19:39
Pravo na sutra-Čuvari nade
3.4.24.
01:39
Pravo na sutra-Čuvari nade ®
3.4.24.
07:39
Pravo na sutra-Čuvari nade ®
3.4.24.
13:39
Pravo na sutra-Čuvari nade ®
PREPORUKE
  • Regioskop

    image
    Dokumentarni filmovi.
  • Helikopter hitne pomoći (2016)

    image
    Prati liječnike i bolničare Yorkshire Air Ambulance Servicea.
  • Eko perspektive

    image
  • Pomoć na putu (2018)

    image
    Upoznajte svet kamiona koji su sposobni da podignu i odvuku najveće i najteže mašine koje se nađu na putevima.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.