poster

NLO: Istraga nepoznatog

UFOs: Investigating the Unknown (2023)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SINOPSIS

Godine 2021. američka vlada je donela zakon koji propisuje zvaničnu istragu pojave NLO. Ovaj provokativni serijal iz pet delova otkriva šta je dovelo do ove promene i izveštava o nedavnim događajima. Serijal otkriva šta je vlada objavila i šta je ostalo u tajnosti, kao i zahteve građana za transparentnost dok se suočavaju s masovnim izveštajima o susretima s NLO. Tu su i izveštaji pilota američke mornarice o neobjašnjivoj tehnologiji, najnoviji tehnološki poduhvati, kao i pretpostavke o tome šta nosi budućnost za ovu misteriju. Serija NLO: Istraga nepoznatog na TV kanalu National Geographic.

Fotografije

NLO: Istraga nepoznatogNLO: Istraga nepoznatogNLO: Istraga nepoznatogNLO: Istraga nepoznatogNLO: Istraga nepoznatogNLO: Istraga nepoznatogNLO: Istraga nepoznatogNLO: Istraga nepoznatogNLO: Istraga nepoznatogNLO: Istraga nepoznatogNLO: Istraga nepoznatog

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.