poster

Save Me

Save Me (2018)

dramski, triler, misterija, krimić | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SINOPSIS

Ćerka Nelsona Rova je nestala pre 13 godina. I sada je otuđeni otac optužen za kidnapovanje ćerke koju je jedva i viđao. Sam će krenuti u potragu za svojom ćerkom ali tokom te potrage, spasavaće živote, pronalaziće druge nestale ljude, spajaće razdvojene i rizikovaće sopstveni život.

Fotografije

Save MeSave Me

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ubistva svraka (2022)

    image
    Editor Susan Ryeland gets drawn into a web of intrigue and murder when she receives Alan Conway's unfinished manuscript of an Atticus Pünd mystery.
  • Pristanište (2019)

    image
    “Pristanište” prati uspešnu ahitektkinju Aleksandru koja, već nesrećna zbog samoubistva svog muža Oskara, postaje još očajnija kad sazna da je on vodio dvostruki...
  • Mladi inspektor Mors (2012)

    image
    Serija prati početke karijere mladog Endeavoura Morsa, koji se nakon što odustaje od fakulteta u Oxfordu, pridružuje policiji.
  • Ubistvo, napisala je (1984)

    image
    Angela Lansbury nastupa u ulozi spisateljice krimića drage i blage Jessice Fletcher koja ima itekakav njuh za zločin. Počela je pisati da bi se oporavila od...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.