poster

Pametan kao vrana, hrabar kao jež: Pčele

Pametan kao vrana, hrabar kao jež (2023)

dokumentarni | Hrvatska

SEZONA: 1

EPIZODA: 8 - Pčele

SINOPSIS

I vrabac na grani zna koliko su pčele korisne i koliko je med ljekovit. A jeste li znali da je i pčelinji otrov ljekovit, i da ga koriste kao prirodni botoks? Jeste li znali da pčele komuniciraju plesom i da za kilu meda trebaju prijeći put jednak polovici puta do Mjeseca? Otkrivamo vam je li trut heroj ili zločinac te kako napraviti bradu od pčela. Posjetili smo pčele ubojice i čovjeka koji drži košnice u svome stanu usred Bronxa. Epizoda je med medeni. Samo na HTV-u!
Koscenaristi: Marin Periš i Željko Stručić

Scenarista:

Fotografije

Pametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao jež

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.