poster

Pametan kao vrana, hrabar kao jež: Lisice

Pametan kao vrana, hrabar kao jež (2023)

dokumentarni | Hrvatska

Ocena korisnika: 10/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 7 - Lisice

SINOPSIS

Lisica dolazi s vrhunskom standardnom opremom koja uključuje ugrađeni kompas, parfem s mirisom ljubičice i multifunkcionalni rep. Otkrili smo i da se u slobodno vrijeme bavi golfom, a razgovarali smo i s čovjekom koji je živio kao lisica. U SAD-u smo posjetili pripitomljene hippy lisice, a u Japanu lisičje selo. U našim smo Vinogradcima saznali kakve su lisice kao kućni ljubimci, a otkrivamo vam i još tonu drugih zanimljivosti o teti liji, samo na HTV-u!
Otmjena je lija ženka, hoda kao manekenka.

Scenarista:

Fotografije

Pametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao jež

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.