SEZONA: 1

EPIZODA: 23

SINOPSIS

Stipan na pijaci prilazi Ivki koja pregovara s Milicom i Antom oko najma štandova. Ivka mu objašnjava za njezin plan i kako će uzimati proviziju od prodavača. On shvati da je to izvrsna ideja.
Aljoša i Janko su uhvaćeni u BiH s torbom gotovine. Policija shvaća da je Aljoša pod uvjetnom te da se voze u ukradenom automobilu pa ih zatvaraju u ćeliju.
Zvone s policijom, Anđelom, didom i Lucom zatiče Matiju i Martina na pikniku, Matiji je užasno neugodno, a Luce preuzima odgovornost za auto - slaže da je ona ta koja ga je posudila Janku. Zvone i Anđela pozivaju Matiju doma na večeru u nadi da će se iskupiti i Matija provodi ugodnu večer s Akrapima.
Vinko ugleda dim iz kuće Gotovčevih jer je Lara spremala desert i skoro zapalila kuhinju. Spašava ozlijeđenu Vesnu iz kuće, dok Lara pokušava spasiti njihovu dizajnersku odjeću.
Zlatan saznaje da je Soldo taj koji ih je prijavio inspekciji, a da je Stipan platio kaznu. Mirjani i Zlatanu je neugodno te smišljaju kako da se iskupe Macanima.

Fotografije

KUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVI

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dobra borba (2017)

    image
    Velika finansijska prevara je uništila reputaciju mlade advokatkinje Maje, a zbog te prevare nestala je sva ušteđevina njene mentorke Dajane Lokhart. Izbačene su...
  • Boš (2014)

    image
    Radnja prati losanđeleskog detektiva za ubojstva Harryja Boscha. Kao i svaki dobar protagonist Bosch ima problema s autoritetom, slijedi vlastiti instinkt...
  • Sommerdahlova ubojstva (2020)

    image
    Ugledni policijski istražitelj Dan Sommerdahl voli svoju suprugu Marianne s kojom je u braku 25 godina. Ona radi kao glavna kriminalistička tehničarka u istom...
  • Dug moru (2019)

    image
    U primorskom selu živi Periša, vlasnik ugostiteljskog objekta burne prošlosti. Perišina žena Svetlana nestala je pod nerazjašnjenim okolnostima, zato on sam...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.