SINOPSIS

Radi se o društveno angažovanoj kampanji u nikad aktuelnijem trenutku u javnosti. Za razliku od drugih emisija koje se bave porodičnim nasiljem ovaj serijal se bavi ženama koje su uspešno prevazišle taj problem.
U svakoj epizodi dokumentarno se obrađuje autentičan primer koji je tipičan za jednu grupu problema. Istinite priče služe kao ohrabrenje za žene u sličnim okolnostima, ali i pomaže kao vodič za finansijsko osamostaljivanje tih žena.
Složena i dinamična vizuelno-dramaturška struktura koja nije neosnovana i komplikovana - nejasna, već koristi montažna sredstva koja se obraćaju publici u duhu vremena medijske svakidašnjice, a koju najšira publika razume.
Znalački i profesionalno su vizuelizovane emocije i psihološko stanje žrtava, tako što se u opisnim scenama rekonstrukcije konkretnih preživljenih događaja upečatljivo stilizuju, ali ne banalizuju simboli nasilja.
Svaka pojedinačna priča je lična karta žrtava nasilja, ali i uopštio društveni problem kroz naraciju koju predstavljaju predstavnici struke i zvaničnih institucija.

Fotografije

Život ispočetkaŽivot ispočetka

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Arhitektura danas

    image
    Kažu da kuće liče na ljude, a naselja i gradovi na porodice koje u njima žive. Kako arhitekta planira i osmišljava izgled kuće i prostora oko nje? Koliko je...
  • Na slovo, na slovo

    image
    Dječiji program.
  • Vrlo zanimljiva emisija o svemu

    image
  • Priče iz lovišta

    image
    U seriji "Priče iz lovišta" uživat ćete i smijati se avanturama iskusnih i mladih lovaca, koji otkrivaju neke od najzanimljivijih lovačkih trenutaka.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.