SEZONA: 2

EPIZODA: 7 - Episode 7

SINOPSIS

Metju i Dajana dolaze u Bohemiju da pronađu Edvarda Kelija i Knjigu života, verujući da je on poseduje. Oni upoznaju cara Rudolfa II, koji odmah pokaže lascivnu zainteresovanost za Dajanu; ona iskoristi njegovu zainteresovanost da istraži njegovu kolekciju magičnih artefakta, u potrazi za Knjigom života, ali Galouglas pronalazi samo užasavajuće dokaze o Rudolfovoj bolesnoj fascinaciji natrpirodnim stvorenjima. Metjuova ljubomora izazove problem kada ih car pozove u lov na tetrebe; nakon carevih provokacija, Metju nahuška svoju pticu na Rudolfovu i razbesni ga. Na večeri, Dajana odluči da otkrije svoje moći Rudolfu, kada je isprovocira način na koji se on odnosi prema rabinu, i uspeva da oživi zmiju čarolijom.

Fotografije

Otkriće vešticaOtkriće vešticaOtkriće vešticaOtkriće vešticaOtkriće vešticaOtkriće vešticaOtkriće veštica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.