poster

Oprezno s anđelom

Cuidado con el ángel (2008)

romantični | Meksiko

Ocena korisnika: 9/10
(3 glasova)

EPIZODA: 177

SINOPSIS

Juan Miguel pati zbog Marichuy, dok je ona odlučna pružiti sve svome sinu. Daniel, Onelia, Rocio i Mayita posjećuju Marichuy i ona kaže djevojčici da je voli i da će je uvijek voljeti. Juan Miguel se napije, a Ana Julia ga pokuša odvesti svojoj kući. Rocio i Daniel traže Juana Miguela i svađaju se s Anom Julijom dok Amador sve snima s namjerom da diskreditira Juanovu Miguelovu obitelj. Candelaria ispituje Marichuy o njezinoj tuzi i ona joj ispriča što joj je rekla Ana Julia. Amador objavi snimku Juana Miguela, Rocio i Ane Julije na internetu. Juan Miguel je siguran da će je, sazna li Marichuy za snimku, zauvijek izgubiti. Candelaria pokušava razotkriti Anu Juliju pred Marichuy i njezinim roditeljima i pita je voli li ona liječnika Cisnerosa. Juan Miguel je priznati liječnik u udruzi slijepih osoba, a prva osoba koju će operirati je Rafael. Cecilia upozori poslugu da ne dopusti Ani Juliji ulazak u kuću i šalje im snimku koju je načinio Amador s namjerom da ocrni Juana Miguela. Gospođa Riquelme uvjerava Marichuy da joj je netko rekao ružne stvari o liječniku Cisnerosu samo da ga ocrni. Amador moli časnu majku da ne odaje informacije o dječaku jer je on njegov otac, a majka je dijete bacila u kantu za smeće jer je bolesno ljubomorna.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Lilly Schönauer (2006)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.