poster

Dobra borba

The Good Fight (2017)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 16

SINOPSIS

Velika finansijska prevara je uništila reputaciju mlade advokatkinje Maje, a zbog te prevare nestala je sva ušteđevina njene mentorke Dajane Lokhart. Izbačene su iz advokatske firme i ostale su bez ičega. Ali dobijaju ponudu da se pridruže Kvin u jednoj od najmoćnijih advokatskih firmi u Čikagu. Ovo je spin-off serije The Good Wife.
„Dobra borba se nastavlja godinu dana nakon događaja iz poslednje epizode serije „Dobra žena. U novoj seriji, velika finansijska prevara je narušila ugled mlade pravne zastupnice Maje Rindel, istovremeno ostavivši njenu mentorku i kumu, Dajanu Lokart, bez ušteđevine. Izbačene iz firme Lokart&Li, pridružuju se Luki Kvin u jednoj od najistaknutijih čikaških advokatskih firmi.

Fotografije

Dobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borba

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • SOKO München (1978)

    image
    The cases of a major crimes unit of the Munich police.
  • Auf Streife (2013)

    image
  • K11 - Kommissare im Einsatz (2002)

    image
    A team of detectives in Munich solve all kinds of crimes.
  • Kumovi (2022)

    image
    Obitelj i ljubav, glavne su okosnice dramske dnevne serije ''Kumovi''. Cesta koja ima doći u zabačen kraj dijeli mjesto Zaglave na dva suprotstavljena tabora. S...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.