Dvanaest filmova o dobitnicima najprestižnije glazbene nagrade u Hrvatskoj koji su ostavili veliki trag u hrvatskoj kulturi, ali i šire. Ovim serijalom želi se osvijestiti važnost rada hrvatskih umjetnika i njihovih djela koji su tako obogatili našu kulturu. Velikani koji će dobiti svoju epizodu su: Arsen Dedić, Boško Petrović, Dino Dvornik, Dunja Vejzović, Đorđe Novković, Ivo Robić, Kvartet 4M, Miljenko Prohaska, Oliver Dragojević, Ruža Pospiš Baldani, Vice Vukov i Zdenko Runjić.

Bilo je na kanalima:

HTV1  HTV2  

PREPORUKE
  • Rok legende (2013)

    image
    Rock Legends je dokumentarna serija koja istražuje karijere i živote poznatih rok muzičara. Koristeći intervjue, arhivske snimke i performanse, svaka epizoda...
  • MTV Unplugged (1989)

    image
    Konzertreihe, bei der namhafte Pop- und Rockbands sowie Einzelkünstler ein Konzert im intimen Rahmen geben, d.h. mit nur einer kleinen Anzahl an Publikumsgästen,...
  • Svijet jazza (2017)

    image
    Emisija koja se tematski bavi jazz glazbom.
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.