Tim koji čine veliki stručnjaci otplovio je specijalnim brodom u predeo oko Bermudskog trougla, kako bi istražio zagonetku tog fenomena. U timu koji radi na razotkrivanju ove misterije, nalaze se skeptični novinar, okeanograf, lekar i psihijatar. Svakom je ponuđena neodoljiva novčana nagrada, kako bi što kvalitetnije istražili tajne Bermudskog trougla. Što dublje budu zaronili u morske dubine, shvatiće kako su okruženi bizarnim pojavama, koje polako postaju prave noćne more. Ponuda im se na početku svakako učinila zanimljivom, ali okolnosti se menjaju i shvataju kako su se upustili u priču koju je nemoguće razumeti.

Bilo je na kanalima:

AMC  RTS1  

PREPORUKE
 • Projekat "Plava knjiga" (2019)

  image
  Astrofizičara iz Ohaja, dr Alena Hineka, regrutuje avijacija, i on istražuje slučaj vojnog pilota, koji je preživeo sukob sa vanzemaljskim brodom.
 • Dva života (2021)

  image
  Julia is a woman who currently lives a life that her mother and her future husband have planned for her. When she is about to get married, she discovers a great...
 • Legende sutrašnjice (2016)

  image
  Kad sami heroji nisu dovoljni... Svetu su onda potrebne legende. Videvši budućnost, jedan čovek će uraditi sve da spreči tu budućnost. Rip Hunter je dobio zadatak...
 • Mekgajver (2016)

  image
  Mladi Angus "Mek" Makgajver radi za tajnu organizaciju unutar Američke vlade. Oslanja se na svoje neuobičajene veštine rešavanja problema kako bi spasao živote.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.