Jedna od najpopularnijih serija u 2009. godini u Americi prati priču Nejtan Filiona kao Ričarda Kasla, poznatog pisca krimi romana i misterija, koji je u svojoj poslednjoj knjizi ubio glavnog junaka. Nije ni bio svestan da zbog toga izvesno vreme neće imati inspiraciju i da neće moći da piše. Ipak, to mu ostavlja dovoljno vremena da se u životu pozabavi drugim stvarima u kojima će eventualno dobiti inspiraciju. U jednom trenutku njujorška policija poziva Kasla na informativni razgovor zbog jednog ubistva koje je počinjeno po scenariju iz njegove knjige.
Stana Katić glumi detektivku Kejt Beket, koja radi na tom slučaju i ujedno tumači glavnu ulogu pored Nejtana Filiona. Kasl, ubrzo postaje veoma zainteresovan za gospođicu Beket kao potencijalnog glavnog lika u njegovoj novoj knjizi. Naime, ona je savršena građa za njegov novi lik jer kao vrhunska detektivka olako rešava najteža ubistva. Kasl bez dugog razmišljanja preuzima Beketovu za novog glavnog junaka svoje knjige, kao "Nikki Heat".
Beketova, inače strastveni čitalac njegovih romana, najpre odbija da Kasl baci senku i objavi neke njene slučajeve, ali kasnije prepoznaje ponudu kao koristan resusrs u rešavanju misterioznih zločina.
Serija Kasl je mešavina drame, komedije, akcije, sa povremenim romantičnim scenama.
Nejtan Filion je Ričard Edgar Rik Kasl - jedan od najprodavanijih pisaca kriminalističkih misterija.
Rođen je kao Ričard Aleksander Rodžers, ali dodao srednje ime Edgar opčinjen likom i delom Edgara Alana Poa.
Stana Katić, poreklom iz Dalmacije, ali rođena Kanađanka, je Kejt Beket. Ona je visoko rangirana inspektorka njujorške policije zadužena za najteže krvne delikte.
Njen posao nije nimalo lak i prijatan, ali ga je zavolela jer je njena majka ubijena pod nerazjašnjenim okolnostima.
Tu su i njeni brojni saradnici, detektiv Havijer Esposito koji uvek ima spremljen ciničan komentar na račun Beketove, zatim odličan detektiv Kevin Rajan, njena desna ruka, koji ne samo da joj pomaže u poslu, već je i u privatnom životu drži na zemlji.
Zatim doktorka Leni, stručnjak za autopsiju i takođe njena bliska prijateljica, kojoj Beketova može bezuslovno da joj se poverava.
Leni je ključna osoba koja balansira između Ričarda Kasla i Kejt.
Naravno, tu je Roj Montgomeri, šef njijorške policijske stanice, koji je očaran time koliko je Kejt posvećena poslu, divi se kako njena svaka istraga teče glatko, ali ujedno i zabrinut, kada pojedine slučajeve shvata previše lično.
Sa druge strane Ričard Kasl ima ćerku Aleksis, koja je u brojnim situacijama prikazana kao odgovornija ličnost od njenog oca, koji očajnički juri novog lika za svoj roman.
Ona je praktično osoba kojoj Kasl neizmerno veruje, u pojedinim sutuacijama, kada ni sam ne zna kuda istraga dalje vodi, konsultuje se sa Aleksis najčešće o tome šta bi mogli da budu motivi ubice.
Tu je i njegova majka Marta Rodžers, brodvejska glumica koja živi zajedno sa njima. Ona mu je od velike pomoći jer je praktično izvla na put njegovu ćerku kroz turbulentne tinejdžerske godine, ali istovremeno vodi veoma aktivan društveni život za njene godine.

Emitira se na kanalima:

Kabel 1  

Bilo na kanalima:

FOX  RAI 2  Planet TV SI  Sat.1  CoolTV  RTS1  FOX Crime  

Sledeće epizode:

danas
11:10
Kasl 2, ep. 3
danas
12:05
Kasl 2, ep. 4
sutra
11:15
Kasl 2, ep. 5
sutra
12:10
Kasl 2, ep. 6
sutra
05:05
Kasl 7, ep. 23
četvrtak
11:15
Kasl 2, ep. 7
četvrtak
12:15
Kasl 2, ep. 8
petak
11:10
Kasl 2, ep. 9
petak
12:05
Kasl 2, ep. 10
subota
05:05
Kasl 7, ep. 23
subota
10:00
Kasl 2, ep. 1
subota
10:55
Kasl 2, ep. 2
subota
11:50
Kasl 2, ep. 3
subota
12:45
Kasl 2, ep. 4
subota
13:40
Kasl 2, ep. 5
subota
14:35
Kasl 2, ep. 6
PREPORUKE
 • Ridiculousness (2011)

  ponedeljak
  image
  Voditelj emisije "Ridiculousness", Rob Dirdek, pronalazi najsmešnije amaterske video snimke na internetu i od njih pravi zanimljive i smešne emisije za sva...
 • Dva i po muškarca (2003)

  ponedeljak
  image
  Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je...
 • Četiri venčanja i sahrana (2019)

  ponedeljak
  image
  Četvoro američkih prijatelja – Maja, Krejg, Ejnzli i Dafi – okupljaju se na raskošnom venčanju u Londonu. Ali, nakon iznenađenja za oltarom, njihov život se...
 • Štreberi (2007)

  ponedeljak
  image
  Leonard (Johnny Galecki) i Sheldon (Jim Parsons) mogu vam ispričati sve što vas zanima o kvantnoj fizici, no rješavanje najjednostavnijih stvari iz svakodnevnog...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.