Svojeglavi detektiv Sem Hodijak dobije neočekivani poziv u pomoć od stare prijateljice Grejs Karn kojoj je nestala ćerka Ema. Vest o tome ne sme da izađe u javnost zbog političke karijere njenog muža, a sumnja se na novi hipi kult koji predvodi misteriozni Čarls Menson. Hodijak i mladi kolega Brajan Šejf, koji istražuje novi priliv heroina u Los Anđeles, započnu istragu tokom koje će obojica preispitati svoj osećaj za pravdu i policijski poziv. Hodijak će brzo shvatiti da se iza Eminog nestanka krije mnogo više nego što su mislili...
Detektiv Sem Hodiak je veteran LAPD-a i njihov najbolji detektiv. Pred njega dolazi slučaj nestale devojke Eme Karn koji je on uzeo kao uslugu svojoj bivšoj ljubavi Grejs, Eminoj majci. Naime, ispostavlja se da je Ema pobegla u jednu od hipi grupa kod izvesnog Čarlsa Mensona. Sem uzima kao pomoćnika mladog Brajana, detektiva nove generacije koji sa svojim modernim izgledom (duga kosa, brada itd.) je savršen da se ubaci u grupu i pokuša da pronađe Emu. Brajan u tome nakon nekog vremena i uspeva, ali stvari su mnogo komplikovanije nego što su se na prvi pogled činile, a iza svega stoje neke daleko veće stvari i tajne nego što je Sem mogao pretpostaviti.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.