Sinopsis:

Sedma sezona ove nagrađivane dramske serije donosi nam još zanimljiviju priču! Glumačkoj se postavi pridružuje ljepuškasti Richard Armitage u ulozi Lucasa Northa, agenta obavještajne službe MI5. Nakon što je pet godina proveo u ruskom zatvoru, vraća se na posao, gdje ga srdačno dočekuje šef službe i stari prijatelj Harry Pearce, koji je odigrao ključnu ulogu u njegovu puštanju. Lucas žarko želi odmah početi raditi zato što je Odjel D na zadatku koji je usko povezan s Rusijom. No može li se nakon svega što je proživio Lucasu slijepo vjerovati? Okosnica sedme sezone klasična je špijunaža. U svijetu u kojem se nikomu ne može vjerovati i u kojem se ništa ne uzima zdravo za gotovo, ekipa će morati prekrižiti tehnologiju i uzdati se u vlastitu pamet jer će se suočiti s najodlučnijim i najopasnijim neprijateljima dosada.

PREPORUKE
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
  • Sluškinjina priča (2017)

    image
    Serija prati ženu koja je primorana da živi kao konkubina pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom u bliskoj budućnosti u totalitarnom Galadu, nekadašnjim...
  • Vavilon Berlin (2017)

    image
    Berlin burnih dvadesetih godina: metropola za talentovane, ambiciozne i mahere. Ali ispod bleštave površine, osiromašene narodne mase bore se za bolji život. To...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.