Dokumentarna serija u 6 epizoda otkriva Japan... Dvorac Himeji u istoimenom gradu u zapadnom dijelu Japana sagrađen je prije otprilike 400 godina. U njemu je sačuvan srednjovjekovni stil gradnje dvoraca. To je jedan od najljepših dvoraca tvrđava. Kyoto je više od tisuću godina bio prijestolnica Japana, a prije njega je Nara bila stara prijestolnica Japana. Serija još donosi svetišta i hramove grada Nikkia i dvorac Shuri, tradicionalne planinske seoske kuće i spomenik mira u Hirošimi, sveta mjesta i hodočasnički putovi u gorju Kii te grad Hiraizumi i rudnike srebra pokrajine Iwami.

Bilo je na kanalima:

HTV3  

PREPORUKE
  • Zoom In (2008)

    image
    Kratka emisija tijekom koje će gledatelji otkriti kako zaista izgleda snimanje najvećih hollywoodskih hitova.
  • Blago naroda

    image
    U ovom serijalu posvećenom kulturi, imaćemo priliku saznati nešto više o raznim oblicima čovjekovog nasljeđa.
  • Organic Panic (2014)

    image
    Organic Panic challenges what has become the conventional wisdom of a global movement that affects every area of our lives.
  • Neobjašnjivo sa Vilijamom Šatnerom (2019)

    image
    Znanstvenici su uključeni u beskrajnu potragu za razumijevanjem golemog svemira u kojem živi naš planet. Postoje li galaksije slične našoj? Mogu li biti sposobne...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.