Zbirka od osam nesentimentalnih krimića u tradiciji B-filmova koja istražuje sve nijanse žanrovske kinematografije, od farse do društvene kritike, kroz sablasne i romantične, moralne (ili nemoralne) priče.
Zbirka od osam filmova, od kojih je svaki plod suradnje pisca i redatelja koji je dobio odriješene ruke da adaptira jedan od izdanih romana, stvarajući tako nesentimentalni krimić u tradiciji B-filmova, koji istražuje sve nijanse žanrovske kinematografije, od farse do društvene kritike, kroz sablasne i romantične, moralne (ili nemoralne) priče. Originalan zbog suradnje romanopisca i redatelja, kao i zbog glumačke postave, raznolikosti obrađenih svjetova i tema, slobode tona i redateljskog stila, humora (crnog, naravno), skandaloznosti i trajno distancirana i ironična pristupa, serijal na mračan i ciničan način promatra suvremeno društvo i njegove sumnjive predjele i nejasne motive. Pošteni građani ili nemili tipovi, lažna nevinašca ili potpuni gadovi, serijski ili neiskusni ubojice, mladi huligani, nezreli detektivi, osvetnički raspoložene žene, lopovi i obični idioti, svi oni krše moral, međusobno se sukobljavaju i izdaju, žrtve su loše sreće, padaju u zamke, ubijaju se i umiru.

Bilo je na kanalima:

Eurochannel  TV5Monde  Cinemax 2  Cinemax  

PREPORUKE
  • Sanctuary (2019)

    image
    What could be worse than being imprisoned in a locked-down clinic where nothing is what it seems, and nobody believes you are who you say you are? How about...
  • Vavilon Berlin (2017)

    image
    Berlin burnih dvadesetih godina: metropola za talentovane, ambiciozne i mahere. Ali ispod bleštave površine, osiromašene narodne mase bore se za bolji život. To...
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
  • Die Diplomatin (2016)

    image
    The diplomat Karla Lorenz is working on behalf of the Foreign Office around the world to help German citizens in crisis situations.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.