Četvorosatni dokumentarac “The Putin Interviews“ predstavlja uvid u svakodnevni život ruskog predsednika, a sniman je u periodu od jula 2015. godine do februara 2017. godine. Oliver Stoun je dobio neverovatnu privilegiju da bude za petama ruskom predsedniku i snima ga u obavljanju svakodnevnih dužnosti. Dokumentarac ima za cilj da gledaocima pruži nove informacije o bivšem agentu KGB-a i čoveku koji vlada Rusijom više od 17 godina.
Dokumentarac koji je izazvao veliku pažnju svetskih medija, ali i publike, pruža dubok uvid u Putinov lični i profesionalni život, a vremenski i tematski se dotiče njegovog odrastanja u doba komunizma, uspona na vlast, odnosa s četiri američka predsednika, kao i iznenađujućih stavova o trenutnim američko-ruskim odnosima.
Oliver Stoun se upoznao sa Putinom, kada je doputovao u Rusiju 2015. radi razgovora sa Edvardom Snoudenom, tokom procesa snimanja biografskog filma Snouden. Američki reditelj je u periodu od jula 2015. do februara 2017. imao priliku da obavi više od deset intervjua s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, uz mogućnost da mu postavlja pitanja po sopstvenom izboru.
Stoun je istakao da je glavni cilj ovih intervjua da američki građani saslušaju i razumeju rusku stranu i da se zaustavi dalje pogoršavanje odnosa između dve moćne zemlje.

Bilo je na kanalima:

RTRS  HTV3  HTV1  RTS1  RTS2  

PREPORUKE
  • Neispričana istorija Sjedinjenih Američkih Država (2012)

    image
    Ova fascinantna dokumentarna serija pokriva posljednjih 60 godina američke povijesti, usredotočujući se na dramatične događaje o kojima se ne zna mnogo iz...
  • Pa to su Irvinovi! (2018)

    image
    Obitelj Irvin nastavlja istraživanje Stevea Irwina. Obitelj Irwin, Terry, Bindi i Robert, odaju počast ostavštini Stevea Irwina putem svog rada u golemom...
  • Prirodni raj - nepripitomljeni planet (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • Jedna godina u divljini (2012)

    image
    Prolazeći svim krajolicima svijeta tijekom jedne godine, saznat ćemo kako godišnja doba utječu na različite dijelove svijeta u različita doba godine i kako se...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.