Maja Dimeo (Minnie Driver) je posvećena majka koja bi uradila sve za svog muža Džimija i decu Reja, Dilana i Džej Džeja. Džej Džej je njen najstariji sin s posebnim potrebama. Maja se svakodnevno bori sa stvarnim i nestvarnim nepravdama, a svi zajedno rade na tome da stvore sebi dom i da pomognu Džej Džeju da nađe svoj "glas".

Bilo je na kanalima:

PRO 7  FOX Life  FOX Movies  

PREPORUKE
 • Do poslednjeg čoveka (2011)

  image
  Jedva preživljavajući u domaćinstvu punom žena, muževni patrijarh procenjuje koliko su daleko dogurale savremene žene i pita se šta će biti sa muškarcima.
 • Vestiaires (2011)

  image
  From the cloakrooms of the swimming pool where they train, Romy and Orson, two disabled swimmers, share their world view with us, full of humor and self-mockery.
 • Novac od stranca (2012)

  image
  Money From Strangers snares unwitting contestants off the street to perform interactive impromptu pranks. If contestants can successfully complete a prank without...
 • Mladi Rok (2021)

  image
  Dwayne Johnson, znany też jako The Rock, imponujący wrestler, wzięty aktor kina akcji, a teraz także bohater biograficznego serialu. Powróćmy więc do czasów...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.