Komedija o trojici preduzetnih dvadesetogodišnjaka koji pokušavaju da uspeju u Njujorku, odlučni da ostvare američki san.
Serija HBO-a „Kako uspeti u Americi“ prati dvojicu preduzetnih bruklinskih dvadesetogodišnjaka koji pokušavaju da uspeju u Njujorku, odlučni da ostvare američki san. Trudeći se da steknu ime na kompetitivnoj modnoj njujorškoj sceni, Ben Epštajn (Brajan Grinberg) i njegov prijatelj i poslovni partner Kam Kalderon (Viktor Rasuk) koriste snalažljivost i lična poznanstva da ostvare svoje ambicije. Uz pomoć Kamovog rođaka Renea (Guzman), koji pokušava da lansira svoje energetsko piće, i dobro obaveštenog prijatelja Dominga (Skot „Kid Kadi“ Meskadi), mladi preduzetnici odlučno koračaju ka uspehu, usput nailazeći na prepreke koje prevazilaze uz vrhunsku ingenioznost. U seriji „Kako uspeti u Americi“, Lejk Bel glumi Benovu bivšu devojku, Rejčel, koja je usredsređena na svoju karijeru i novu vezu; Marta Plimton je Rejčelina šefica Idi, ekscentrična dizajnerka enterijera; Šanin Sosamon je Džindži, Benova i Kamova pretenciozna prijateljica; i Edi Kej Tomas je Dejvid Kaplan, uspešni menadžer hedž-fonda i Benov srednjoškolski prijatelj.

Bilo je na kanalima:

HBO2 HU  HBO2  HBO  

PREPORUKE
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Dr Martin (2004)

    image
    Dr Martin Ellingham, genijalni i ugledni londonski vaskularni hirurg, oboleo je od hemofobije, straha od krvi, i prisiljen je napustiti hirurgiju. Dobija mesto...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • For Heaven's Sake (2002)

    image
    It is a light hearted comedy about nuns who are constantly dodging attempts by the mayor to take over their cloister in order to create business opportunities for...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.