Smeštena u gerijatrijsko odeljenje na Long Biču u kalifornijskoj bolnici, serija „Idemo dalje“ prati svakodnevne živote neorganizovanog osoblja zaduženog za brigu o starijim pacijentima koji, naprosto, preživljavaju. Medicinska sestra Didi (Nisi Neš) je efikasna početnica koju prvi dan na poslu prekorevaju zbog toga što počisti neidentifikovani izmet u prostoriji za odmor. Veteran ovog odeljenja, medicinska sestra Don (Aleks Borstajn), zadužena je da obuči Didi, ali umesto toga se opsesivno bavi potencijalnom vezom sa nadređenim bolničarem, Petsijem (Mel Rodrigez) – novim članom osoblja koji pokušava da implementira nove metode rada inspirisan Diznijem, izbegavajući pitanja o svojoj seksualnoj orijentaciji. Nezadovoljna doktorka Džena Džejms (Lori Metkaf), šef odeljenja zahvaljujući nervnom slomu koji je doživela na radnom mestu, nastavlja sa svojim izlivima besa, uprkos tome što joj je pružena šansa za novi početak. Dr Džejms i Petsi se postepeno udružuju, pogotovo kada Petsijeva istraživanja pokažu da mnogi od zaposlenih loše obavljaju posao u ovoj oronuloj bolnici kojom vlada birokratija.

Bilo na kanalima:

HBO3  HBO2  HBO  

PREPORUKE
 • Die dreisten Drei - Die Comedy-WG (2002)

  subota
  image
 • Alex and Co. (2015)

  subota
  image
  A group of friends studying in secondary school find their love for music after stumbling upon a banned room in their school.
 • Škola roka (2016)

  subota
  image
  Down and out rock star Dewey Finn gets fired from his band, and he faces a mountain of debts and depression. He takes a job as a 4th grade substitute teacher at...
 • Bez ljutnje, molim (2012)

  subota
  image
  BEZ LJUTNJE, MOLIM je hit komedija sa Čarlijem Šinom u glavnoj ulozi. Šin glumi Čarlija, netradicionalnog terapeuta specijalizovanog za kontrolu besa.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.