Teresa je netipična junakinja. Djevojka kojom upravljaju pohlepa i ambicija. Cijeli svoj život podredit će samo jednom cilju, a to je uspjeh na društvenoj ljestvici. Njezini roditelji sve su podredili tomu da svojoj kćeri osiguraju pristojan život, no Teresa je oduvijek htjela puno više. Teresin dečko Mariano je bezuvjetno zaljubljen u nju, no Teresa prezire njegov niži status te unatoč ljubavi odlučna je u namjeri da pronađe bogatijeg muškarca koji će joj pružiti moć i novac. Teresa odličnu priliku vidi u naočitom Paulu, najbogatijem i najzgodnijem momku na koledžu. No kada Paulo shvati Teresine namjere odlučno raskine svaku vezu s njom. Treća žrtva je Teresin profesor Arturo de la Barrera koji se beskrajno zaljubi u nju. Sklona manipulaciji Teresa uspije natjerati profesora da je oženi, no ubrzo upoznaje još bogatijeg muškarca, zaručnika svoje šogorice. Unatoč velikoj ambiciji i gladi za moći Teresi se pomrse računi kada shvati kako se njena prva ljubav Mariano zaljubio u skromnu i prelijepu Auroru.

Zanosna Angelique Boyer za ulogu Terese odnijela je pobjedu na TVyNovelas ispred elitnog društva ovog žanra, glumica Lucero, Paty Navidad i Rebecce Jones. Nakon završetka snimanja ove telenovele mediji su prelijepu Angelique povezivali s producentom Joseom Albertoom Castrom. Telenovela 'Teresa' imala je više verzija, a najpopularnija je dosad bila ona iz 1989. godine u kojoj je Teresu utjelovila popularna Selma Hayek. Snimanje ove verzije serije od samog je početka bilo praćeno od strane obožavatelja . Mnogi je uspoređuju s popularnom 'Rubi' istog producenta. Na dodjeli TVyNovelas obožavatelji serije iskazali su veliko negodovanje kada je za najboljeg glumca nagradu primio Fernando Colunga, a ne glavni glumac 'Terese' Sebastian Rulli.

LIKOVI
Teresa (Angelique Boyer)
Prelijepa i inteligentna Teresa je oduvijek sanjala bolji život. Vođena je pohlepom i svjesna kako joj njezina ljepota otvara sva vrata. Srami se svog podrijetla i roditelja te je uvjerena da zaslužuje mnogo više. Oduvijek voli Mariana, no s obzirom da njezinoj ambiciji nema kraja, Marianova ljubav nije dovoljna da joj pruži život kakav priželjkuje.

Mariano (Aarón Díaz)
Ponosan, osjećajan i vrijedan mladić. Vozi taksi i sanja o tome da jednog dana postane liječnik. Odrastao je u siromašnoj obitelji koja mu je pružila mnogo ljubavi. Ostavio je studij medicine kako bi mogao pomoći teško bolesnoj majci. Odlučio je zbog Terese nastaviti fakultet, no s vremenom shvati je neće moći zadržati uz sebe te se sve više okreće lijepoj Aurori.

Arturo (Sebastian Rulli)
Priznati odvjetnik, istraživač i pisac. Dobar je profesor koji drži do pravila, svi ga studenti poštuju i pomalo ga se boje. Teresa je jedina koja ne pokazuje strah što dodatno zainteresira Artura. Dolazi iz bogate obitelji. Doživio je ljubavi brodolom, no Teresa je ponovo u njemu probudila ljubav i strast.

Aurora (Ana Brenda Contreras)
Teresina prijateljica. Iako je pomalo naivna, Aurora je djevojka dobra srca. Oduvijek je zaljubljena u Mariana, iako zna da njegovo srce pripada Teresi. Smatra da joj je Teresa prava i iskrena prijateljica. Zbog očeve želje Aurora ide u medicinsku školu, no zapravo joj je velika želja raditi s djecom.

Bilo je na kanalima:

Private TV  NOVA TV  PINK PLUS  PINK EXTRA  PINK  

PREPORUKE
  • Vila Marija (2004)

    image
    Porodici Jurak nacionalizovan je veći deo imovine nakon Drugog svetskog rata, ali svejedno nisu ostali siromašni. Stanuju u dobrom zagrebačkom kvartu. Tomislav...
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
  • Fatalna ljubav (2014)

    image
    Reinа Ortiz je skromnа krojаčicа, kojа sаnjа o venčаnju iz bаjke, bаš onаkvom kаkvo obično imаju njene klijentkinje. Sа druge strаne, Nikolаs Nunjez je rаdnik nа...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.