Svako zna svakoga u ovom udaljenom kutku nordijskog severa. Kada optimistična nova nastavnica stigne u Utmark, ona shvata da je jedna 12-godišnja devojčica jedina osoba koja se ponaša zrelo u ovom gradu.
Svako zna svakoga u ovom izolovanom kutku nordijskog severa. Ali, vremenski uslovi u Utmarku su čudni i divlji, a autsajderi retko uspevaju da se prilagode. Kada se optimistična nova nastavnica zaposli u školi, ona se nada novom početku. Međutim, uskoro shvata da je jedna 12-godišnja devojčica jedina osoba koja se ponaša zrelo u ovom gradu. Kroz nesvakidašnje likove čije teške živote pratimo, ova serija govori o pronalaženju mesta u svetu – bez obzira na to da li se radi o pronalaženju sebe nakon raskida sa partnerom, sticanju zrelosti, pokušaju da prebolite smrt voljene osobe ili jednostavno isterivanju duše mrtvog muža iz vašeg tela putem egzorcizma. Ovo je serija o prihvatanju svih nezgodnih lopti koje nam život baci i bavi se svim aspektima koji nas čine ljudima.

Bilo je na kanalima:

HBO3  HBO3 HU  HBO2 HU  HBO2  

PREPORUKE
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Izlaz (2019)

    image
    Inspirisana pričama stvarnih ljudi, serija prati četiri prijatelja, bogataša iz Osla, koji više ne nalaze zadovoljstvo ni u čemu, pa tu prazninu svakodnevno...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Dr Martin (2004)

    image
    Dr Martin Ellingham, genijalni i ugledni londonski vaskularni hirurg, oboleo je od hemofobije, straha od krvi, i prisiljen je napustiti hirurgiju. Dobija mesto...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.