Srećni trenutak kada poručnik Javuz (Tolga Saritaš ) zaprosi svoju voljenu devojku Merve (Su Kutlu) u tržnom centru u Istanbulu prekida stravičan teroristički napad. Hrabri Javuz kreće u akciju i ubija tri napadača, ali Merve je teško ranjena kada se bombaš samoubica raznese. Doktorka Bahar (Ajbuke Pusat) hitno operiše Merve u pokušaju da je spase, ali uzalud i ona umire. Skrhan bolom, Javuz je odlučan da se osveti odgovornima za napad u kom je poginula ljubav njegovog života.
Tako počinje priča o 12 vojnika u elitnoj operativnoj grupi turske vojske, protkana ljubavlju, prijateljstvom, predanošću I patriotizmom. Njihova borba protiv terorista prožeta je hrabrošću, a sve pod vođstvom briljantnog, harizmatičnog komandanta koji se bori za svoju zemlju i pravdu.
Javuz nalazi priliku za odmazdu kada ćerka njegovog oficira, potpukovnika Erdema bude kidnapovana na sirijskoj granici. On otkriva da ju je otela ista vojna grupa koja stoji iza napada na tržni centar. Praćenjem kidnapera on je spasava I tako otpočinje osvetu za ubistvo svoje verenice.
Bahar, doktorka koji se uzalud borila da spase Merve, ulazi u Javuzov život kada i ona sama prolazi kroz teško životno razdoblje. Duboko pogođena terorističkim napadom, napušta luksuzni istanbulski život, opčinjena mladim poručnikom. Iako je za sada ljubav zatvorena knjiga za Javuza, vremenom će Bahar uspeti da pronađe put do njegovog srca. Javuz, komandant specijalne jedinice sada je posvećen zadatku hvatanja Čolaka (Serhat Kilič), vođe terorista.
Najviše pažnje I simpatije publike pripale su glavnom glumcu u seriji, Tolgi Saritašu, koji je svetsku slavu stekao ulogom princa Džihangira u seriji “Sulejman Veličanstveni”. Pustolovine ovog hrabrog vojnika veoma su cenjene ne samo u Turskoj, već I šire, te je za ulogu zapovednika Javuza, Tolga bio nominovan za međunarodnu nagradu Emi.
Zanimljivo je da je turska vojska, uključujući vazdušnu I pomorsku flotu, bila vrlo aktivno korišćena tokom snimanja serije.

Bilo je na kanalima:

UNA TV  Nova S  

PREPORUKE
  • Vatrogasna stanica 19 (2018)

    image
    Radnja serije se vrti oko grupe vatrogasaca iz Sijetla koji svaki dan rizikuju svoje životom tokom dužnosti i van nje. Ovo je spin-off serije Grey's Anatomy....
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.