“Klan” je serija autora Bobana Skerlića koja, u osam epizoda, dramskim i tragikomičnim tonom prikazuje dva provincijalna probisveta i njihovo probijanje do vrha podzemlja. Zamišljena je kao savremena akciona drama furioznog ritma, kao jedan dubok i do sada neviđen uvid u samo srce kriminalnih organizacija i njihovih mnogobrojnih poslova.

Bilo je na kanalima:

KLASIK  Hayat TV  Superstar TV  RTS1  K1 TV  Kurir TV  

PREPORUKE
  • Spavači (2017)

    image
    Radnja serije odvija se 2013. godine u Moskvi. Posle napada terorista na rusku ambasadu u Libiji, usled čega je više lica iz ambasade izgubilo život, FSB sumnja...
  • Tandermenovi (2013)

    image
    Pratite par blizanaca superheroja, Fibi i Maksa Tandermena, sa potpuno različitim ličnostima, koji idu u školu, druže se sa prijateljima i žive u porodici...
  • Misterija porodice Hanter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • Profilisanje (2009)

    image
    Francuska serija koja prati Chloé kao kriminalističku psihologinju koja ostražuje ubojice, čime pomože policiji riješiti posebne problematične slučajeve.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.