Mladi pravnik sa problematičnom prošlošću dobija posao u kancelariji poznatog beogradsko advokata. Postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa čija je imperija uzdrmana.
Na putu svoje ambicije i napretka u advokatskoj karijeri uvučen je u igru krupnog kapitala, hakerskog podzemlja i crnih tokova novca. Suočen sa ličnom krizom i sa strukturama moći, moraće da bira između lojalnosti i pravde.
Kriminalistička drama 12 reči je serija o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva, u kojoj sve ima cenu osim poverenja.

Bilo je na kanalima:

Prva  Superstar TV  RTRS  Prva TV CG  Superstar 2  

PREPORUKE
  • The Old Fox (1977)

    image
    A police department led by an older, experienced detective solves crimes together.
  • In the Name of the Law (1994)

    image
    In the name of the law is a German television series that was broadcast from 1994 to 2007 by RTL.
  • King (2011)

    image
    Odmah na početku detektivka Jessica King dokazala je svoju vrijednost, hrabrost i sposobnost kao direktorica Operativne grupe za kriminal. Sada su ulozi veći, a...
  • Odred za nestale (2012)

    image
    Kojim motivom mladić koji je upravo lansirao svoju uspješnu karijeru netragom nestaje? Što natjera naizgled sretnu ženu i majku da napusti svoj dosadašnji život?...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.