SINOPSIS

Ispod ulica savremenog Los Anđelesa vreba svet demona... I anđela. Okultista Džon Konstantin (Kijanu Rivs) ulazi u ovaj svet da bi skeptičnoj policajki pomogao da istraži misteriozno samouubistvo njene sestre bliznakinje.
Film je zasnovan na stripu "Helblejzer" izdavačke kuće DC/Vertigo i scenariju Kevina Brodbina, Marka Bombeka i Frenka Kapela. Konstantin je priča o detektivu natrprirodnih moći, Džonu Konstantin (Kianu Rivs), koji je doslovno otišao u pakao i vratio se. Kada se Konstantin udruži sa skeptičnom policajkom Ejndželom Dodson (Rejčel Vajs) radi rešenja slučaja tajanstvenog samobistva njene sestre bliznakinje (koju takođe glumi Vajsova), istraga ih vodi kroz svet demona i anđela koji se nalazi ispod površine grada Los Anđelesa. Zarobljeni u katastrofalnom nizu natprirodnih događaja, njih dvoje više nemaju izlaza i žele da nađu sopstveni mir po svaku cenu.

Fotografije

KonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantinKonstantin

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.