Dok Ajk Evans slavi Novu godinu u svom luksuznom hotelu Miramar Plaja, Havana pada u ruke Kastrovih pobunjenika. To je turbulentno vreme za Majami, jer ga Kenedijevi, mafija i CIA često posećuju zbog blizine Kube.
Majami Bič, 1959. Dok Ajk Evans slavi Novu godinu u svom luksuznom hotelu Miramar Plaja, Havana pada u ruke Kastrovih pobunjenika. To je turbulentno vreme za Majami, jer je to mesto u kome svi žele da budu. Kenedijevi, mafija i CIA ovde drže stvari pod kontrolom, dok je Ajk zvezda svog hotela. Ali, sve ima svoju cenu. Da bi finansirao svoj san, prodao je dušu mafijaškom bosu Benu “Koljaču” Dajmondu. Ajkova žena Vera, bivša plesačica, i njegovo troje dece misle da je Ajk častan čovek, ali on ne može da raskine pakt sa đavolom. Njegov život je fasada. Zapravo, ništa u Miramar Plaji nije onako kako izgleda. Tokom dana, gosti uživaju u predstavama skokova u vodu i časovima ča-ča. Tokom noći, prostitutke imaju tajne sastanke sa oženjenim muškarcima u porodičnim bungalovima, dok siromašniji stanovnici Majamija, ali i pripadnici policije odlaze da slušaju legendarne pevače, muzičare i komičare. Dok je Ajkov svet u opasnosti da se sruši, on se bori za svoju porodicu i Miramar Plaju u Čarobnom gradu.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.