SINOPSIS

Priča se vrti oko grupe prijatelja koji rizikuju svoj život kako bi zaustavili nekoga ili nešto što je uzrok neobjašnjivim nestancima u njihovom gradu. Pogledajte sjajnu dečju glumačku ekipu.

Fotografije

GulGulGulGulGulGul

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pakleni kamp (2010)

    image
    Na kraju svakog leta, deca jedne hrišćanske zajednice iz predgrađa Nju Džesrsija prisustvuju Camp Hope. Oni putuju duboko u šumu, gde uče puteve Gospodnje, užase...
  • Bube (2006)

    image
    Agnes živi u trošnom pustinjskom motelu, preživljava radeći kao šankerica u obližnjem divljem baru, dok je i dalje neprekidno muči davni nestanak njenog sina....
  • Veo (2016)

    image
    Twenty-five years after members of a religious cult committed mass suicide, the lone survivor returns to the scene of the tragedy with a documentary crew in tow.
  • Ludnica (1997)

    image
    Privatni detektiv, psihički poremećen posle očevog samoubistva, odlazi na tajni zadatak u ludnicu otkriti ubicu prijatelja koji je bio doktor u klinici.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.