SINOPSIS

Dženifer Lopez glumi Kler Piterson, profesorku književnosti u srednjoj školi koja želi da se vrati izlascima nakon razvoda od muža preljubnika (Džon Korbet). Kad se zgodni i harizmatični 19-godišnji Noa (Rajan Guzman) doseli u komšiluk i sprijatelji s njenim sinom, Klerin trenutak slabosti dovodi do izuzetno strastvene i napete noći. Njegova privrženost se ubrzo pretvara u opasnu i nasilnu opsednutost i Kler mora da da sve od sebe da bi sprečila potpuni raspad njenog sveta.

Fotografije

Dečak iz komšilukaDečak iz komšilukaDečak iz komšilukaDečak iz komšilukaDečak iz komšilukaDečak iz komšilukaDečak iz komšilukaDečak iz komšilukaFoto: RTL / © 2015 Universal StudiosFoto: RTL / © 2015 Universal StudiosFoto: RTL / © 2015 Universal StudiosFoto: RTL / © 2015 Universal StudiosFoto: RTL / © 2015 Universal StudiosDečak iz komšilukaDečak iz komšilukaDečak iz komšilukaDečak iz komšilukaDečak iz komšilukaDečak iz komšilukaDečak iz komšiluka

Recenzije


Pregled od Isabella Ethan
nedelja, 04. jul 2021. 03:16
Spojleri napred Pokaži mi
Moj bivši i ja prekinuli smo prije 1 godinu i 2 mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomio srce. Pokušao sam ga nazvati i obje linije su prekinute. Pokušao sam ga dobiti na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja, a oni su mi rekli da njihov sin kaže da me ne voli i ne želi me vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Dok nisam... (još)
Lajkuj recenziju
1 komentar

PREPORUKE
  • Noćna vožnja (2015)

    image
    Kada se dva prijatelja posle nekoliko godina ponovo sastanu u Parizu, sve će krenuti naopako... Oni nesmotreno odlučuju da prave nered i zakače se sa pogrešnim...
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • Noćne zveri (2016)

    image
    Spoj romanse i noir-trilera u čijem su središtu bivši supružnici, Susan i Edward. Susan je vlasnica umetničke galerije koju život na visokoj nozi s često odsutnim...
  • Deviant Love (2019)

    image
    After her marriage falls apart, a vulnerable woman falls for a new man's seemingly perfect facade and she soon discovers the shocking truth about him.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.