SINOPSIS

Motorista Majkel Kalahan (Casper Van Dien) i njegov najbolji prijatelj Aleks (Patrick Muldoon) kreće za kultno mesto Stargis. Putovanje menja se potpuno kad naiđu na bandu huligana koji tuku veterana iz Vijetnama. Momci dolaze prekasno da bi sprečili tuču, ipak Majk - sin veterana - oseća obavezu da pomogne muškarcu i obavezuje se da ispuni njegovu zadnju želju - da odnese njegovoj ćerki sanduče puno medalja i para.. Majk i Aleks svraćaju kod Majkove majke (Theresa Russell) koja im otkriva da njegov otac nije nastradao u Vijetnamu, nego bio je motociklista i smrtno ga prebili huligani. U čast svom ocu, zajedno s Aleksom renoviraju tatin motor i s njim odlaze na put. Tuča u baru stavara sledeće komplikacije. Gangster Stil (William Forsythe) verujući da su saznali za njegove planove ucenjivanja jednog američkog senatora - huška na njih svoje siledžije. Majk i Aleks kreće na put u pravcu Stragis imajući u prtjagu imovinu bitog veterana, istinu o umrlom ocu i zločince iza ledja.

Fotografije

Rođen za vožnju

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uterivač dugova (2018)

    image
    Frenč se bavi uterivanjem dugova za mafiju. Posao deluje poprilično lagano, sve dok ga jedan "klijent" ne uvuče u probleme dublje nego što je mogao očekivati.
  • ZG80 (2016)

    image
    Grupa prijatelja iz istog kraja u Zagrebu, članovi navijačke grupe BBB (Dinamo), krajem '80-ih godina prošlog veka kreće na gostujuću utakmicu s najvećim...
  • Uterivač dugova 2 (2020)

    image
    Nastavak filma The Debt Collector iz 2018. godine, kojeg je takođe režirao Johnson, a donosi priču o Frenchyu i Sueu, uterivačima dugova koji lome kosti i...
  • Don Kamilo (1984)

    image
    Sveštenik pomaže gradiću u koji je postavljen, da bi rešio sukobe koji se godinama postoje...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.