Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 8/10
(53 glasova)

SINOPSIS

Grupa prijatelja iz istog kraja u Zagrebu, članovi navijačke grupe BBB (Dinamo), krajem '80-ih godina prošlog veka kreće na gostujuću utakmicu s najvećim rivalima, Crvenom zvezdom, u Beograd. Njihov plan je da uđu na teren u Beogradu s Dinamovom zastavom.
Nakon celonoćnog opijanja u vozu stižu u neprijateljski nastrojen Beograd i odlaze uz pratnju policije na stadion. Tamo uspevaju u svom planu, iako jednog od njih na terenu hvata milicija. Ostali se bezbrižno vraćaju prema vozu, kada navijači Zvezde (Delije), napadnu autobus i krenu da jure BBB-ovce po celom Beogradu. Grupa prijatelja s početka priče podeli se na tri dela i kroz razne neprilike pokušava da stigne na vreme na voz za Zagreb.
Trojica, preko rodbinske veze u Beogradu, pokušavaju potajno da se uvuku u voz s navijačima, ali ih napadaju misleći da su navijači Partizana. Druga trojica uleću iz tuče u tuču i jedva spasu živu glavu u velikom obračunu s Delijama i milicijom. Prijatelj koji je završio u miliciji, beži kroz grad, lisicama vezan za jednog od Delija, koji je takođe uhapšen, što ih tera na međusobnu saradnju. Pred sam polazak voza, kad se svi ponovo nađu, dešava se još jedna poslednja tuča u kojoj se nazire šta će se ubrzo dogoditi, ne samo u odnosima unutar navijačkih grupa, već i sa celom Jugoslavijom.

Fotografije

ZG80ZG80ZG80ZG80ZG80ZG80ZG80ZG80ZG80ZG80ZG80

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • American Ultra (2015)

    image
    Film „American Ultra je akciona komedija brzog ritma u kojoj Majk (Eisenberg), „miran komšija naizgled loše sreće i bez motivacije, koji živi u malom gradiću sa...
  • Policajac iz vrtića 2 (2016)

    image
    U originalu iz 1990, Arnold Švarceneger je igrao policajca koji postaje nastavnik u vrtiću kako bi pronašao ženu i sina opasnog narko-bosa. Sada Dolf Lundgren...
  • Uterivač dugova (2018)

    image
    Frenč se bavi uterivanjem dugova za mafiju. Posao deluje poprilično lagano, sve dok ga jedan "klijent" ne uvuče u probleme dublje nego što je mogao očekivati.
  • Uterivač dugova 2 (2020)

    image
    Nastavak filma The Debt Collector iz 2018. godine, kojeg je takođe režirao Johnson, a donosi priču o Frenchyu i Sueu, uterivačima dugova koji lome kosti i...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.